Gå videre til innhold
Gratulerer med ny bil: Eva og Jarle Berg Pettersen fikk overlevert sin åttende RAV4. Her sammen med bilselger i Nordvik, Kai Torrisen (t.v).
Gratulerer med ny bil: Eva og Jarle Berg Pettersen fikk overlevert sin åttende RAV4. Her sammen med bilselger i Nordvik, Kai Torrisen (t.v).

Blogginnlegg -

For Eva og Jarle er det bare én bil som gjelder

-Denne gangen byttet vi bil fordi vi ønsket en ny farge, forteller Jarle når han er innom Nordvik sammen med Eva Pettersen for å få overlevert det som skulle bli deres åttende RAV4.

Det hyggelige paret fra Bodø har eid flere Toyota enn de aller fleste. De kjøpte sin første RAV4 i 1999, og opp igjennom årene har det blitt hele elleve Toyota. De siste femten årene har de vært trofast til RAV4.

-Vi har hatt lite feil med bilene våre og stort sett vært fornøyd hele veien. RAV4 er en bil du kommer deg opp og frem i med god bakkeklaring, høyt førersete og rimelig drivstofføkonomi. Og når modellen ble lansert med hybrid drivlinje for halvannet år siden ble vi en av de første til å få overlevert bil i Bodø. Vi er storfornøyd, forteller Jarle.

Denne gangen gikk de for en topputstyrt modell uten firehjulstrekk. -Siden vi bor midt i sentrum har vi ikke det samme behovet for firehjulstrekk. Likevel er vi litt spent på om vi kommer til å savne det, forteller han avslutningsvis.

Gratulerer så mye fra alle oss i Nordvik.

Emner

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge