Gå videre til innhold
Bodø : Bilselger Kai Torrisen fra Nordvik. Foto: Nordvik.
Bodø : Bilselger Kai Torrisen fra Nordvik. Foto: Nordvik.

Blogginnlegg -

Seks gode bruktbilkjøp

-Et av de beste bruktbilprogrammene på markedet, forteller bilselger Kai Torrisen fra Nordvik. Kjøper du bruktbil fra TOYOTA PLUS følger det med flere fordeler for deg som kunde:

  • Minimum 24 måneder garanti i hele Europa - inntil 200 000 km
  • Kvalitetssikret og kontrollert gjennom TOYOTA PLUS Kvalitetskontroll
  • 12 Måneder hybridbatterigaranti - gjennom vår UNIKE Toyota Hybrid Helsesjekk
  • 12 Måneder veihjelp - dekket i hele Europa gjennom Toyota Eurocare
  • 100 % fornøyd eller bytt bil (se egne vilkår)
  • Dokumentert servicehistorikk
  • Tilgang på Toyota Finansiering og Forsikring
  • Tilbud om Toyota Originalservice

Se bruktbilene Kai anbefaler denne måneden:


Toyota RAV4 2019

(Nesten) ny RAV4 Hybrid? Den folkekjære SUVen ble lansert i fjor, og klatret raskt opp på topplisten over de mest populære modellene. Nå har du sjansen til å sikre deg RAV4 til enda litt bedre pris og klar for rask levering.

Se mer her 


Toyota Yaris 2018

Stillegående, smart, pålitelig og lettkjørt. Det er mange grunner til at Toyota Yaris har vært blant Norges mest solgte bilmodeller i 20 år sammenhengende – de siste 5 årene på topp 10-listen. Stor bil i liten innpakning Toyota Yaris oppleves som en romslig bil som rommer 4 voksne + bagasje overraskende bra, mye av dette skyldes høy sittestilling og takhøyde, på denne måten er plassen utnyttet til det maksimale.

Se mer her


Toyota C-HR 2017

Meget pen C-HR med ryggekamera, varme i ratt, DAB+, cruise control og Toyota Safety Sense. Med sitt vellykkede crossover-design, smidige og engasjerende hybridsystem, er Toyota C-HR perfekt tilpasset en aktiv livsstil. Bilen leverer høy kvalitet med blant annet sportsseter, høy finish og materialkvalitet som matcher det særpregede eksteriøret. I den moderne og komfortable kupeen sitter du høyt og har god oversikt over veien.

Se mer her


Toyota Aygo 2018

Godt utstyrt Aygo med lav kilometer. Ryggekamera, cruise control, navigasjon, tåkelys, Apple Carplay og Android Auto integrasjon. Stilig kompaktbil som passer seg utmerket for trang bytrafikk. Designet på Toyota Aygo er sprekt og moderne. Et praktisk lite kjøretøy som passer utmerket i by og pendling.

Lille Aygo er drivstoffgjerrig og en rimelig bil. 

Se mer her


Toyota Auris 2014

Toyota Auris har friske og attraktive linjer hele veien fra fronten via en langstrakt tak-linje til støtfangeren. Auris kombinerer det elegante med det praktiske på en utmerket måte. Bilen ligger stødig og bredt mot veien og har et lavt tyngdepunkt hvilket bidrar til god kontroll og sportslige kjøreegenskaper.

Her får du pen Auris stasjonsvogn til kun 165.000,-

Se mer her


Toyota Hilux Arctic Trucks 2017

Ønsker du en pickup som tåler de tøffeste krav både når det gjelder jobb og privat, ta en titt på denne!

Hilux har bygd sitt sterke renommé i alle verdensdeler gjennom nesten 50 år. I nyeste generasjon er den tøffere, sterkere og har bedre fremkommelighet enn noensinne. Den er en sliter som hjelper deg med å løse de tøffeste oppgavene - fra en førerplass som har personbilstandard.

Nyeste generasjon Hilux byr på mye plass og komfort for både personer og last, samt rå fremkommelighet. Den sterke 2.4 turbodiesel motoren byr på masse moment og jobber kultivert. Velg mellom 2WD, permanent 4x4 eller 4x4 lavgir som betjenes med en enkel bryter. Nytt aktivt veisgrepkontroll og differensialsperre bak sikrer optimalt grep på de tøffeste forhold. 1025 kg nyttelast og 3200 kg henger-vekt sørger for at jobben blir gjort.

Se mer her

OVER 290 BRUKTE BILER PÅ NORDVIK.NO

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge