Gå videre til innhold
Anbefaler RAV4: Bilselger Astrid Fridheim Karijord fra Nordvik Mosjøen. Foto: Nordvik.
Anbefaler RAV4: Bilselger Astrid Fridheim Karijord fra Nordvik Mosjøen. Foto: Nordvik.

Blogginnlegg -

Seks gode bruktbilkjøp: RAV4

God plass, smarte løsninger og god framdrift på norske veier. RAV4 har utmerket seg som et av de virkelig solide bruktbilkjøpene for aktive familier, mye på bakgrunn av sin høye kvalitet og slitestyrke. Denne måneden har bilselger Astrid Fridheim Karijord funnet frem seks gode bruktbilkjøp blant våre RAV4. Se hvilke biler hun anbefaler:

Toyota RAV4 Hybrid 2WD Style

Ny RAV4 ble lansert i 2019, og allerede nå har du sjansen til å sikre deg en velutstyrt utgave i vår bruktbilavdeling. Alt er nytt i femte generasjon, hvor RAV4 har fått både lavere vekt og lavere tyngdepunkt. Samtidig er chassiset stivere og føreren har bedre oversikt. Her får du en allsidig SUV som kan ta deg dit du vil på en sikker og komfortabel måte. 2019-utgaven er utstyrt med blant annet elektrisk justerbart førersete, seter i delskinn, ryggekamera og varme i ratt.

Se mer her

Toyota RAV4 Hybrid AWD 71°Nord Edition

Sporty utgave for den aktive familien. Denne 2019-modellen av RAV4 leveres med bruktbilprogrammet TOYOTA PLUS som blant annet gir deg minimum 24 måneder garanti og hybrid batterigaranti opptil 10 år (les alle fordelene her). Hvit, perlemor lakk sammen med de mørke detaljene gir bilen et eksklusivt preg. 

Se mer her

Toyota RAV4 Hybrid 2WD Active Style

Stilig 2016-utgave med Toyotas velkjente hybridsystem som kombinerer sømløst mellom flere energikilder – en effektiv bensinmotor og en elektrisk motor med generator og batteripakke. I sum får du en svært behagelig bil med god drivstofføkonomi og lavt forbruk i forhold til hestekrefter.

Se mer her

Toyota RAV4 2WD Active

Et prisgunstig alternativ. Godt utstyrt modell med sterk 2-liter turbodiesel som byr på både kraft og et fornuftig drivstofforbruk. Leveres blant annet med ryggekamera, takrails og hengerfeste. 2013-utgaven er solgt ny hos en av våre forhandlere, og har hatt en eier hele veien.

Se mer her

Toyota RAV4 Hybrid 4WD Executive 

Folkefavoritten i en lekker, metallic rødfarge. Toppspekket modell med de karakteristiske LED lyktene som gir bilen et eksklusivt preg. 2016-utgaven har elektrisk justerbare seter, cruise control, navigasjonssystem, JBL lydpakke og mye mer. 

Se mer her

Akkurat nå har vi 41 RAV4 klar til levering. Se utvalget i vår bruktbilavdeling.

Related links

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge