Gå videre til innhold
Gratis frokostseminar i Bodø: Bygg en vinnende kultur på jobben.
Gratis frokostseminar i Bodø: Bygg en vinnende kultur på jobben.

Frokostseminar: Bygg en vinnende kultur på jobben!

Dato 26. april 2023 08:00 – 09:30

Sted Egna, Verkstedveien 1, Bodø

Bli med på gratis frokostseminar i Bodø med Nordvik som kombinerer faglig påfyll med deilig frokost fra Egna.

Vil du lære deg å tilpasse deg en stadig skiftende verden og stå sterkere i konkurransen? Da trenger du gode relasjoner på arbeidsplassen. Medarbeiderne er bedriftens viktigste ressurs, og motivasjonen til dine kollegaer har stor betydning for om vi lykkes med læring og endring. I dette frokostseminaret ser vi nærmere på hvordan du på din arbeidsplass kan jobbe med kvalitet i samspillet mellom kollegaer og dermed øke trivsel og motivasjon.

Vi får besøk av gjesteforeleser Nina Kramer Fromreide som deler sin innsikt om relevante tema innen ledelse, endringsprosesser og samarbeid. Nina er forfatter og universitetslektor ved Nord Universitet, og har mange års erfaring som leder i private- og offentlige sektorer.

Hvem passer arrangementet for?
Frokostseminaret er gratis og åpent for alle.

Begrenset antall plasser, meld deg på her:
https://bit.ly/frokostseminar-nordvik

Hvem er Nordvik?
Nordvik er et familiekonsern med lang historie i Trøndelag, Nordland og Troms. Bedriften ble etablert i 1960 og har vært en viktig aktør i regionen med sin tilstedeværelse innen bilforhandlere-, verksteder og eiendomsvirksomhet. Nordvik skal skape muligheter i Nord, og har blant annet investert i bærekraftsenteret Egna i Bodø for å legge til rette for sirkulær økonomi og lokal verdiskapning.

Kategorier

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge