Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Holder åpent som normalt: Nordvik sine forhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms. Foto: Drone Nord / Nordvik.

Kjære kunder

Vi står ovenfor en krevende tid, men gjør det vi kan for å holde hjulene i gang på våre lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Målet er å opprettholde så normal drift som mulig innenfor helsemyndighetenes anbefalinger.

Asphaugen: Nordvik Steinkjer kan vinne publikumsprisen. Foto: Nordvik AS.

Nordvik Steinkjer kan vinne publikumsprisen

Sammen med 9 andre bedrifter skal Toyota forhandleren på Asphaugen konkurrere om «Publikumsprisen» som deles ut på Næringslivets hedersaften 12. mars.

Lexus Bodø: Brand Manager Morten Teksnes

Månedens gode bruktbilkjøp: Lexus

Jakten på høy kundetilfredshet er ikke en sprint, men ett maraton. Derfor er vi veldig glade for at vi kan smykke oss med tittelen «Norges mest fornøyde bilkunder» (Autoindex 2019). Bruktbil fra Lexus kan være et godt valg dersom du er ute etter en bil i premiumklassen. Denne måneden har Morten Teksnes, Brand Manager hos Lexus Bodø valgt ut gode bruktbilkjøp. Se bilene han anbefaler:

Klar for jubileumsfeiring: Roger Nilsen (t.v), Ragnar Rasmussen, Geir Haarvik, Ragnvald Lynghaug og Andreas Rasmussen (t.h) fra Nordvik Glomfjord. Foto: Nordvik AS.

20 år i Glomfjord

På fredag fyller Nordvik Glomfjord 20 år og feirer med kake, kaffe og gratis påfylling av spylervæske: -Alle er velkommen, forteller driftsleder Andreas Rasmussen

I salgstoppen: Bjørnar Hansen, assisterende daglig leder for Toyota forhandlerne Nordvik er fornøyd med utviklingen. Foto: Nordvik AS.

Toyota på salgstoppen i januar

– Det har vært en fantastisk start på året for Toyota i Norge. I Nordland solgte vi 40 personbiler, noe som vi er fornøyde med.

Bodø: Jørn Østensen (t. h) blir bilselger for Opel og Citroën. Her sammen med Daglig leder for M Nordvik, Chriss Marken (t.v) Foto: Nordvik Gruppen AS.

Jørn blir bilselger for M Nordvik i Bodø

Jørn Østensen har lang fartstid og har jobbet 17 år i bilbransjen. Nå får han ansvaret for å selge Opel og Citroen hos bilforhandleren M Nordvik i Bodø.

Klar for lansering: Thomas Campos Einmo med nye Toyota C-HR som lanseres i Mo i Rana denne uken. Foto: Nordvik AS.

Oppgradert Toyota C-HR er klar for veiene i Mo i Rana

Bestselgeren Toyota C-HR har med sitt iøynefallende design blitt lagt merke til i Mo i Rana. Nå kommer en oppgradert modell med blant annet bedre kjøreegenskaper, enda mer raffinert eksteriør og interiør, samt lave utslipp.

Klar for lansering: Dagfinn Eilertsen med nye Toyota C-HR som lanseres i Narvik denne uken. Foto: Nordvik AS.

Oppgradert Toyota C-HR er klar for veiene i Narvik

Bestselgeren Toyota C-HR har med sitt iøynefallende design blitt lagt merke til i Narvik. Nå kommer en oppgradert modell med blant annet bedre kjøreegenskaper, enda mer raffinert eksteriør og interiør, samt lave utslipp.

Klar for lansering: Sverre Saue og Leif Forsland med nye Toyota C-HR som lanseres i Harstad denne uken. Foto: Nordvik AS.

Oppgradert Toyota C-HR er klar for veiene i Harstad

Bestselgeren Toyota C-HR har med sitt iøynefallende design blitt lagt merke til i Harstad. Nå kommer en oppgradert modell med blant annet bedre kjøreegenskaper, enda mer raffinert eksteriør og interiør, samt lave utslipp.

Klar for lansering: Astrid Fridheim Karijord med nye Toyota C-HR som lanseres i Mosjøen denne uken. Foto: Nordvik AS.

Oppgradert Toyota C-HR er klar for veiene i Mosjøen

Bestselgeren Toyota C-HR har med sitt iøynefallende design blitt lagt merke til i Mosjøen. Nå kommer en oppgradert modell med blant annet bedre kjøreegenskaper, enda mer raffinert eksteriør og interiør, samt lave utslipp.

Klar for lansering: Markus Bergli med nye Toyota C-HR som lanseres i Steinkjer denne uken. Foto: Nordvik AS.

Oppgradert Toyota C-HR er klar for veiene i Steinkjer

Bestselgeren Toyota C-HR har med sitt iøynefallende design blitt lagt merke til i Steinkjer. Nå kommer en oppgradert modell med blant annet bedre kjøreegenskaper, enda mer raffinert eksteriør og interiør, samt lave utslipp.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge