Gå videre til innhold
Enorm innsats: Arne Mellem hos Toyota i Svolvær.
Enorm innsats: Arne Mellem hos Toyota i Svolvær.

Nyhet -

Har solgt 2000 Toyota! - Tusen takk Arne!

Hvis vi hadde plassert bilene etter hverandre fra Toyota i Svolvær og langs E10 hadde vi passert Kabelvåg for lenge siden når siste bilen hadde parkert. 8,4 kilometer solgte biler.

En enorm innsats over 21 trofaste år nærmer seg slutten for Arne Mellem (65) hos Toyota i Svolvær. Arne har vært med siden oppstarten av Toyota Nordviks butikk i Svolvær.

Vi møter Arne i butikken for å høre hva han tenker om at hans lange karriere innen bil, og da spesielt Toyota nå snart er over. Arne er en mann av godt humør og stortrives i praten med sine kjære kunder som er innom, og det er ikke enkelt å bli helt prioritert når kundene kommer. Kunden kommer først.

Han har tidligere vært sjømann i noen år, sveiser for et båtbyggefirma i 8 år, før han gikk til Volvo som selger og var der i 16 år. Arne startet hos Toyota Nordvik i Svolvær i 1995 hvor han har jobbet som selger og teamleder i hele 21 år. I løpet av karrieren hos Toyota har han solgt imponerende 2000 nye og brukte biler!

I løpet av mars gir han roret videre til Trond Hardy, som er tilsatt som selger fra og med 1.mars 2016.

Sprek pensjonisttilværelse - med kona, isbading og hyttelivet

Arne har tydeligvis ingen planer om late dager når pensjonisttilværelsen trer inn. Han gleder seg aller mest til å få mer tid sammen med kona når hun går av med pensjon i mai. De har planer om at de skal få brukt hytta mye og dra på både båt og fjellturer i lag.

«Jeg har vært på de fleste fjelltoppene i og rundt Svolvær» sier Arne.

Hytta er stedet hvor Arne søker ro i en ellers stressende hverdag, og vi har store planer om å reise mye mer enn vi har hatt tid til nå når begge er i jobb. De har 2 voksne barn, og har solgt huset for å bo i leiligheten i Svolvær. Dette gjør at hyttelivet blir satt enda større pris på. I tillegg blir det mye sykkel, fiske, fotball og isbading på vinteren. «Ja du hørte rett, isbading i Lofoten. Kan ikke bli mer eksklusivt en det, sier Arne.»

Vi ønsker Trond velkommen til Toyota familien og til Toyota Nordvik!

Vår nye selger i Svolvær som tar over roret etter Arne er Trond Hardy (41). Han har sin bakgrunn fra reiseliv/hotell, og siste 10 år som veileder i Kabelvåg barnehage. Samme 10 år også som treningsveileder ved Friskhuset Svolvær. Trond er ellers aktiv i surfer og roadracingmiljøet. Trond er allerede i gang!:)

Emner

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge