Gå videre til innhold
Spennende samarbeid: -Elisabet Nordvik Sannes fra Nordvik Gruppen sammen med BYjentan Merete Almbakk, Siv Christensen og Elisabeth Jansson.
Spennende samarbeid: -Elisabet Nordvik Sannes fra Nordvik Gruppen sammen med BYjentan Merete Almbakk, Siv Christensen og Elisabeth Jansson.

Nyhet -

Nordvik er stolt sponsor av BYjentan

-Det er bare å ta av seg hatten for BYjentan og det de har fått til. Vi har fulgt med en stund, og synes det er utrolig gøy å ta del i fellesskapet om å skape aktivitet i byen vår, forteller markedssjef i Nordvik Gruppen, Elisabet Nordvik Sannes. 

Helgen 20.-21. oktober arrangeres BYjentanhelga i Bodø for tredje året på rad. Denne helgen samles flere hundre kvinner og menn til en sosial helg på Radisson Blu med fullspekket program. Arrangementet sparkes i gang med 80-tallsfest på Pizzakjelleren med flere klassikere på menyen. På lørdag arrangeres messe på hotellet med stands fra flere av byens aktører, før helga avrundes med en storslått festmiddag hvor Harald Rønneberg skal være konferansier. 

Som stolt sponsor bidrar Nordvik blant annet med den offisielle BYjentan-bilen som skal disponeres i ukene før og under arrangementet. Og skal vi tro arrangørene er det ikke helt tilfeldig hvilken bil som er valgt ut for anledningen. -Vi ønskes oss en tøff bil som kunne skape litt oppmerksomhet rundt arrangementet, så derfor er vi veldig fornøyd med at Nordvik gikk med på å bruke Toyota C-HR i denne sammenhengen. Den selvladende hybriden som ble lansert i januar har fått stor oppmerksomhet for sitt spennende design og innovative teknologi, og vi håper den blir lagt merke til på veiene. 

Takk for et spennende samarbeid, vi gleder oss til fortsettelsen!

Kjøp billetter til BYjentanhelga.

Les mer om Toyota C-HR. 

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge