Gå videre til innhold
Opptur kjører en rå Toyota C-HR med meget pent dekor.
Opptur kjører en rå Toyota C-HR med meget pent dekor.

Nyhet -

Nordvik er stolt sponsor av Opptur festivalen

-Det er imponerende å se hva Opptur får til i byen. Vi har fulgt med en stund, og synes det er utrolig gøy å ta del i fellesskapet om å skape aktivitet i byen vår, forteller markedssjef i Nordvik Gruppen, Elisabet Nordvik Sannes.

Helgen 27.-28. juli arrangeres Opptur festival i Bodø. Oppturfestivalen er en 2 dagers musikkfestival i Bodø. Målet deres er å formidle musikk og opplevelser som får frem gåsehuden. De er som andre festivaler mye basert på frivillighet og hjelp fra sponsorer. Uten de ville ikke Opptur vært mulig. Vi i Nordvik er stolt over å bidra til å skape enda mer aktivitet i Bodø sammen med Opptur og hele den frivillige gjengen som jobber med denne helgen. 

Som stolt sponsor bidrar Nordvik blant annet med den offisielle Opptur-bilen som skal disponeres hele året av festivalen. Og skal vi tro arrangørene er det ikke helt tilfeldig hvilken bil som er valgt ut for anledningen. -Vi ønskes oss en tøff bil som kunne skape litt oppmerksomhet rundt arrangementet, så derfor er vi veldig fornøyd med at Nordvik gikk med på å bruke Toyota C-HR i denne sammenhengen. Den selvladende hybriden som ble lansert i januar har fått stor oppmerksomhet for sitt spennende design og innovative teknologi, og vi håper den blir lagt merke til på veiene.

Takk for et spennende samarbeid, vi gleder oss til fortsettelsen!

Her kan du lese mer om festivalen: https://www.oppturfestival.no/

Kjøp billett til Opptur


Related links

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge