Gå videre til innhold
Ny selger i Harstad: Mikal Hagerupsen er på plass hos Nordvik Harstad.
Ny selger i Harstad: Mikal Hagerupsen er på plass hos Nordvik Harstad.

Nyhet -

Ny selger i Harstad

I butikken møter vi en mann som har tydelig fokus på kunden og jobber aktivt for å være tilgjengelig for sine kunder. Jeg trives med å jobbe med mennesker og når man er så heldig å få jobbe med de fremste produktene innen bilbransjen gjør det jobben både hyggeligere og mye lettere.

Har du gode produkter er mye av jobben gjort, sier Mikal.

Bakgrunn

Mikal kom til oss fra trykkeri og mediabransjen. Tidligere har han jobbet med logistikk og kundekontakt ved Polaris Media.

Han startet karrieren med å ta utdannelse innen bil og teknikkfaget og ser på seg selv som en strukturert serviceperson som er "på" og jobber aktivt for at kundene våre skal bli fulgt opp og jobber gjerne ut over normal kjernetid når det må til.

Mikal er 43 år, samboer og har 2 barn i skolealder. Familien bor i Harstad og Mikal tilbringer mesteparten av fritiden med dem. Han prøver så godt det lar seg gjøre å få tid til motorsykkelen sin, mye ski på vinteren og sykkel på sommerhalvåret.

Interessen for fotball er også tilstede, men tynnslitt tålmodighet og fotball i kombinasjon fører dessverre til noe irritasjon, da er det fantastisk å ta seg en tur med motorsykkelen i stedet, sier Mikal. Vi skjønner raskt at han også interesserer seg for bilsport, teknikk og innovative løsninger.

Noe som opptar Mikal når han skal slappe av og koble ut. Jeg fyrer mer en gjerne i grillen og ber venner på besøk. Det er hyggelig og en viktig del av hverdagen, da det gir sosialt påfyll og mye latter. Når behovet for full batteripåfyll kommer, hiver jeg meg på motorsykkelen og lar tankene få være tanker og nyter hver meter av turene vi drar på. Motorsykkelen har blitt en viktig del av og gir meg mye.

Bilbransjen

Mikal synes bilbransjen er veldig spennende og har kommet godt i gang med å få en egen kundeportefølje å følge opp. Vi ønsker å delta på ulike arenaer hvor kundene våre er. Man må være litt nytenkende for å kunne finne frem til hvor folk er og møte dem der de er.

Vi har et sterkt fokus på sikkerhet, kvalitet, og kontinuerlige forbedringer i Toyota. Det er kjerneverdier som vi er trygge på at kunden verdsetter høyt. Mitt mål er at bilkjøp skal være en koselig og hyggelig opplevelse, samtidig som det skal være trygt. Trygghet gjennom at kunden skal vite at bilen er garantert av Toyota og levert med forhandlers garanti på nye og brukte biler. Vi skal være best på kundeopplevelsen og produktet vi leverer skal holde det som er lovet.

Mikals Toyota-favoritter:

  • Nye Toyota Rav4 Hybrid - Helt klart!
  • Produkter fra Arctic Trucks

Emner

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge