Gå videre til innhold
​Bilpartner Bilskade AS i Brønnøysund endrer navn

Pressemelding -

​Bilpartner Bilskade AS i Brønnøysund endrer navn

Bilpartner og Nordvik går nå sammen om drift og utvikling av felles bilskadeverksted i Brønnøysund. Formelt skjer dette ved at Nordvik er gått inn på eiersiden i Bilpartner Bilskade AS på Salhus, og at selskapet skifter navn til Brønnøy Bilskade AS.

Bilpartner driver i tillegg bilsalg og bilverksted i andre lokaler på Salhus. Nordvik driver bilsalg og bilverksted i lokalene til tidligere Relakk Motor og Karosseri på Toft. Nordvik planlegger å flytte inn i nye lokaler for bilsalg og bilverksted på Salhus våren 2018. Grunnen til samarbeidet, er at partene ser dette som den beste løsning for å kunne utvikle og styrke fagmiljøet og fronte den tekniske utviklingen i bransjen. Utvikling av nye materialer og teknologi i bilene, krever nye reparasjonsmetoder og oppgradering av kostbart verktøy og utstyr. Nå satses det sammen for at Brønnøy Bilskade AS skal ha kvalifiserte og motiverte medarbeidere, som leverer raske reparasjoner med topp kvalitet og gode kundeopplevelser.

Emner

Regions


Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Brønnøysund, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge