Gå videre til innhold
Ny forhandler: Lorries Snowmaster blir tilgjengelig hos Nordvik i Trøndelag, Nordland og Troms. Foto: Duenger Gruppen AS. Høyoppløselige bilder i bunnen av artikkelen.
Ny forhandler: Lorries Snowmaster blir tilgjengelig hos Nordvik i Trøndelag, Nordland og Troms. Foto: Duenger Gruppen AS. Høyoppløselige bilder i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Blir forhandler av Ifor Williams og Lorries

Nordvik AS har inngått avtale med Duenger Gruppen AS om salg av Ifor Williams og Lorries hengere i Trøndelag, Nordland og Troms.

-Vi gleder oss til å utvide sortimentet og tilby kvalitetshengere som er spesielt tilpasset nordnorske forhold, sier June Pedersen som er kommunikasjonsansvarlig i Nordvik Gruppen AS.

Bredt utvalg

Ifor Williams Trailers har vært tilgjengelig i Norge siden 1995. Tilhengermerket er Storbritanias største produsent av hengere under 3,5 tonn. De tilbyr en bred portefølje av blant annet dyrehengere, maskinhengere, tipphengere, skaphengere, biltransporthengere, varehengere og hestehengere. Lorries har spesialisert seg på tilhengere for det nordiske klimaet. All montering skjer i Umeå, og tilhengermerket tilbyr blant annet hengere for snøscooter, vannsport og båt. Kvalitetsmerkene blir nå tilgjengelig via alle Nordvik sine Nordvik-verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms.

Salg, service og vedlikehold

-Kundene som kjøper bil hos oss har gjerne behov for henger, og vi er glade for å tilby både salg, service og vedlikehold. Ifor Williams og Lorries er kvalitetsmerkevarer som vi selv har brukt over flere år, og vi er trygge på at dette er produkter som kundene vil sette pris på. Samtidig ser vi at dette er et viktig supplement for proffkundene våre, når vi faktisk har muligheten til å levere et komplett «vogntog», enten man driver med hest, båt, scooter, maskiner eller annet som skal fraktes med bil, sier June.

Ifor Williams Trailers blir tilgjengelig hos Nordvik. Foto: Drone Nord AS.

En solid aktør

Duenger Gruppen er glade for å samarbeide med Nordvik: -Vi har økende etterspørsel og gjør nå et tydelig grep for å møte dette med å inngå et profesjonelt samarbeid med Nordvik. De har høy kompetanse og er en solid bedrift med mange små og lokale forhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms. Nå blir vi mer tilgjengelig for kundene i området, sier Ola Simensen, salgssjef i Duenger Gruppen.

Ifor Williams og Lorries blir tilgjengelig hos Nordvik i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Glomfjord, Halsa, Bodø, Leknes, Svolvær, Sortland, Harstad, Narvik, Ulvsvåg og Andøy. De kan også kjøpes på nettbutikken.

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge