Gå videre til innhold
Med Toyota i ryggen: Toni Gjessing fra Nordvik om Toyota varebil. Foto: Nordvik AS.
Med Toyota i ryggen: Toni Gjessing fra Nordvik om Toyota varebil. Foto: Nordvik AS.

Pressemelding -

Derfor bør du velge varebil fra Toyota

Toni Gjessing fra Nordvik forteller om fordelene med varebil fra Toyota:

Profesjonelt forhandlernett over hele landet

Toyota har et utbredt servicenett med 94 autoriserte Toyotaverksteder over hele landet som alle bidrar med håndtering og service av firmaets biler. Leveringstidspunktene for reservedeler leveres fra sentrallager i Drammen til 54 destinasjoner innen kl. 07:00 neste morgen. 22 destinasjoner leveres i løpet av samme dag (før kl. 15:00). Drammen og Oslo leveres to ganger per døgn (dag + nattlevering)

Toyota Express Service

Full service på 60 minutter. For næringskunder tilbyr flere av våre avdelinger express service for å få firmabilen raskt tilbake på veien. Her arbeider to spesialtrente mekanikere til enhver tid med bilen din. Mekanikerne arbeider etter en nøye og planlagt og synkronisert arbeidsprosedyre slik at vi halverer tiden på servicen, uten at det koster noe ekstra.

Bredt utvalg

Toyota har gode firmabiler å velge mellom – de er perfekte for deg som setter pris på kvalitet, miljø og økonomi på samme måte som komfort og kjøreegenskaper. Toyota er også det eneste bilmerke med hybrider i alle personbilstørrelser.

Verdensledende hybridteknologi

De siste årene har Toyota blitt kåret til et av verdens grønneste varemerker av varemerkebyrået Interbrand. En grunn til dette, er at vi over tid har investert i ulike prosjekter for å fremme et bedre miljø.

Toyota Varebil: Bilselger Tor Skagen med Toyota Proace City. Foto: Nordvik AS.

Uovertruffen sikkerhet

Sikkerhet er vår høyeste prioritet. Med avansert teknikk forsøker vi å forhindre ulykker samtidig som vi jobber for å forebygge og forminske skader dersom en ulykke skulle skje.

Unik oppfølging

Vi i Toyota følger deg tett opp. Da sjekker vi kilometer og service årlig, for å sikre en god totalopplevelse gjennom hele eierskapsperioden.

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet forventer å omsette i underkant av 1,5 milliarder kroner og selge rundt 3900 nye og brukte biler i inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge