Gå videre til innhold
Steinkjer: Esso bensinstasjon i Kvamsvegen 791, Steinkjer. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
Steinkjer: Esso bensinstasjon i Kvamsvegen 791, Steinkjer. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Esso på Asphaugen blir automatstasjon

Går bort i fra kioskdrift og satser videre på selvbetjente bensinpumper.

Nordvik AS har besluttet å avvikle kioskdriften av Esso i Kvamsvegen 791 på Steinkjer. Den velkjente bensinstasjonen som befinner seg vegg i vegg med Toyota forhandleren på Asphaugen stenger dørene 1. april 2023. Bensinpumpene videreføres med selvbetjening.

Ikke lønnsomt

-Esso har vært en viktig del av vår identitet og vårt servicetilbud på Asphaugen, og vi er veldig lei oss for at vi er nødt til å stenge dørene. Det er en tid for alt, og i dag er ikke driften lønnsom nok for å fortsette. Vi har hatt en nedgang i omsetningen siden i fjor sommer, og med økte utgifter på strøm og lokaler ser vi oss nødt til å avvikle, sier Steinar Vesterdal fra Nordvik AS Steinkjer. Han presiserer at bensinpumpene vil bestå som selvbetjening, men at kiosklokalene avvikles.

Hva lokalene skal brukes til i fremtiden, er enda ikke helt klart: -Vi ser på ulike alternativer, og ønsker i utgangspunktet å bruke bensinstasjonslokalene til egen drift. Her gjerne som lager og utstilling for Toyota forhandleren vår med en utvidelse av dagens lokaler.

Steinkjer: Steinar Vesterdal fra Nordvik på Steinkjer. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge