Gå videre til innhold
Christian Nordvik overtar rollen som daglig leder i Nordvik AS fra 1. april. Foto: Rune Nilsen
Christian Nordvik overtar rollen som daglig leder i Nordvik AS fra 1. april. Foto: Rune Nilsen

Pressemelding -

Han blir ny daglig leder i Nordvik AS

-Christian Nordvik blir Morten Michalsens etterfølger i Nordvik AS.

Morten Michalsen (60) har gjort en formidabel jobb i Nordvik. Etter 17 år som daglig leder går han fra 1. april inn i fagstilling i Nordvik Gruppen som HR-, sikkerhet-, miljø- og kvalitetssjef. Konsernleder Thor Allan Nordvik forteller at organisasjonen lenge har hatt behov for å styrke satsingen på disse områdene, og at de har stor tro på at Morten vil bidra med sin solide kompetanse og lange erfaring.

Ny lederduo

Nå overtar Christian Nordvik (38) lederrollen og får ansvaret for 20 av Nordviks avdelinger og datterselskaper i Troms, Nordland og Trøndelag. Sammen med Bjørnar Hansen (46) som ny assisterende daglig leder skal de satse sterkere på operativ ledelse og oppfølging. De har begge solid erfaring og lang fartstid i Nordvik og sammen vil de utgjøre en god duo for den videre utviklingen av organisasjonen.

Kompetanse og opplevelser

Christian ser fram til å ta fatt på den nye arbeidshverdagen. -Med 20 forhandlere med stor geografisk spredning, blir min viktigste oppgave å legge til rette for at våre forhandlere driftes godt lokalt. Vi skal fortsette å legge til rette for kompetanseutvikling internt i organisasjonen og Nordvik skal være en arbeidsplass hvor man får muligheten til å utvikle seg i trå med organisasjonen. Sammen skal vi bygge videre på den solide grunnmuren til Nordvik fra 1960 og skape gode opplevelser for våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere.

Christian tiltrer stillingen 1. april.

Morten Michalsen (f.v) blir ny HR-, sikkerhet-, miljø- og kvalitetssjef i Nordvik Gruppen, Bjørnar Hansen blir assisterende daglig leder for Nordvik AS. Foto: Nordvik.

Related links

Emner

Regions


__________________________________________________________________________________________

Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Fauske, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge