Gå videre til innhold
Ny prosjektleder: Hanne Eliassen blir prosjektleder på Egna bærekraftsenter. Foto: Egna AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
Ny prosjektleder: Hanne Eliassen blir prosjektleder på Egna bærekraftsenter. Foto: Egna AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Hanne blir prosjektleder på Egna

Hun er utdannet klesdesigner og har jobbet som freelance kostymedesigner i Oslo for anerkjente artister som Sondre Justad og Julie Bergan. Nå returnerer Hanne Eliassen (32) til hjembyen for å bli prosjektleder for bærekraftsenteret Egna.

Skape muligheter

-Det er utrolig gøy. Konseptet er unikt, og jeg ser frem til å ta del i utviklingen. Egna skal være et senter og en arena som skaper muligheter for fremtiden, og som prosjektleder får jeg blant annet ansvaret for konseptutvikling og aktiviteter. Jeg ser frem til å ta fatt på en ny arbeidshverdag, og gleder meg til å skape nye muligheter i samarbeid med teamet på Egna, sier Hanne.

Bærekraftsenter

Egna er lokalisert i Bodø Storsenter i Verkstedveien 1 og inneholder kafé, systue, møterom og butikk med nye- og brukte varer. Bærekraftsenteret er en viktig arena for arbeidstrening og hjelper folk tilbake i arbeidslivet.

Egna Kafé: En arena for arbeidstrening. Foto: Drone Nord AS.

Sirkulære forretningsmodeller

Hanne flytter tilbake til Bodø fra Oslo hvor hun kommer fra stillingen som wardrobe manager for Fjong som er en delingsplattform for utleie av klær og tilbehør til kvinner. -I likhet med Fjong, handler Egna i stor grad om sirkulære forretningsmodeller og hvordan vi kan ta vare på ressursene. Dette er verdier som passer meg godt, og som jeg ønsker å forsterke i samfunnet. Dermed var det også helt naturlig å søke når drømmejobben dukket opp i Bodø, sier hun.

Hanne returnerer til Bodø sammen med samboeren Erik og datteren Anna på 1,5 år. Til våren venter paret sitt andre barn:

-Timingen er perfekt, og jeg gleder meg til å komme enda nærmere familie. Bodø er en spennende by i utvikling, og det er mye som er skjedd siden jeg forlot byen i forbindelse med studier for 10 år siden.

Skape aktivitet

Fredrik Nordvik fra Nordvik Gruppen er glad for å ha Hanne med på laget. Nordvik Gruppen gikk inn på eiersiden av bærekraftsenteret i fjor: -Vi er veldig glade for å ha Hanne med på laget, og gleder oss til å fortsette reisen med å skape aktivitet og utvikle Egna. Vi har stor tro på konseptet, og er helt sikker på at Hanne kommer til å bidra med solid kompetanse og erfaring, sier han.

Gleder seg: Fredrik Nordvik fra Nordvik Gruppen AS. Foto: Drone Nord.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik, M Nordvik, Nordvik CAR, Nordvik Mobility, Nordvik Eiendom og Egna. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge