Gå videre til innhold
Nordvik AS satser på Bilskade og åpnet i dag nytt bilskadesenter Foto: Nordvik
Nordvik AS satser på Bilskade og åpnet i dag nytt bilskadesenter Foto: Nordvik

Pressemelding -

​I dag åpner Nordvik Bilskade nytt bilskadesenter i Bodø

I dag åpner Nordvik Bilskade nytt bilskadesenter i Bodø.

Nordvik AS satser på Bilskade og åpnet i dag nytt bilskadesenter i bygget hvor Stormyra Karosseri AS holdt til i Olav 5 gate 104. Bilskade avdelingen til Nordvik på Stormyra er flyttet inn sammen med Stormyra Karosseri.

Nordvik Bilskade i Bodø har nå 13 medarbeidere med unik spisskompetanse innen bilskade faget. Vi tilbyr alt av tjenester innen Bilskade, fra små bulker (Smart Repair) til store skader og lakkering. Vårt bilskade senter leverer komplette bilskade-løsninger for private, bedrifter og forsikringsselskapene, sier Tor Kløkstad. Tor leder Nordvik Bilskade i Olav 5 gate og Bodø Billakkering, som har 3 medarbeidere i nabobygget.

Etter ferie inviterer vi til åpningsfest hvor eksisterende og nye kunder kan komme og oppleve vårt nye anlegg. Det ser vi veldig frem til, sier Tor. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Nordvik består av 24 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Troms, Nordland og Trøndelag. Vi er Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra flere bilmerker.

Helt siden Nordvik ble etablert i 1960 har vi holdt fast på kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet med produkter og tjenester av høy kvalitet. I dag er vi over 250 dyktige medarbeidere som jobber kontinuerlig for å skape gode opplevelser for våre kunder og samarbeidspartnere.

Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 910 milloner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig. 

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge