Gå videre til innhold
Gleder seg: Anders Olsen fra Nordvik Fauske. Foto: Nordvik.
Gleder seg: Anders Olsen fra Nordvik Fauske. Foto: Nordvik.

Pressemelding -

Klare for Saltenmessa

Denne helgen deltar Nordvik med et imponerende utvalg av bil, båt- og fritidsprodukter. Med et standområde på 800 m2, er forventningene store.

-Vi ser frem til å ønske alle velkommen til en spennende stand hvor vi vil presentere et bredt utvalg av biler og produkter fra hele Nordviks portefølje, uttaler Anders Olsen fra Nordvik Fauske entusiastisk.

Nordvik har tatt turen fra Bodø, Glomfjord og Ulvsvåg. Denne helgen er alle Nordvik sine merkevarer representert på Saltenmessa. Her kan man besøke en stor og attraktiv bilutstilling med bilmerker Toyota, Lexus, Mercedes-Benz, DS, Isuzu, JAC, Jeep, Kia, Maxus, Opel, Peugeot og Suzuki. I tillegg tilbys et bredt utvalg av båter, hengere og bil- og fritidsprodukter.

-Vi har nylig lansert vår nettbutikk, og vi har også med oss et bredt utvalg av produkter her. Vi håper virkelig på stor oppslutning og oppfordrer alle til å ta turen innom, avslutter Anders, med håp om å se mange interesserte besøkende.

Se kampanjesiden her.

Emner

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge