Gå videre til innhold
Etablerer Lexus: Daglig leder Christian Nordvik fra Nordvik AS og Eiendomssjef Paal Skaalsvik fra Nordviksentret Eiendom AS. Foto: Nordvik.
Etablerer Lexus: Daglig leder Christian Nordvik fra Nordvik AS og Eiendomssjef Paal Skaalsvik fra Nordviksentret Eiendom AS. Foto: Nordvik.

Pressemelding -

Ny Lexus-forhandler i Bodø

Nordvik bygger nytt forhandleranlegg med salg og verksted for Lexus i Bodø.

I 2020 åpner et helt nytt Lexus showroom i Bodø som en del av et nytt bilanlegg på 1179 kvadratmeter i regi av Nordvik-gruppen.

- Det har lenge vært en drøm for oss å inkludere Lexus i vår portefølje. Det japanske bilmerket er kjent for sine luksuriøse hybridbiler, solid kvalitet og ekstraordinære kundeopplevelser, sier daglig leder Christian Nordvik i Nordvik AS. – Lexus har vunnet Autoindex åtte år på rad, og vi skal gjøre alt for at Lexus kundene forblir de mest tilfredse bileierne i Norge, legger han til.

Lexus åpner med dette forhandler nr. 11 i Norge. - Dette er en del av vår langsiktige plan for merkevaren i Norge hvor vi ønsker å tilby Lexus til stadig flere kunder i takt med at flere nye modeller lanseres, sier General Manager for Lexus i Norge Knut-Erik Jahnsen. – Vi er svært tilfreds med å få med Nordvik på laget, da selskapet har et sterkt renomme i sitt distrikt og er kjent for sin langsiktige satsning. Lexus Bodø vil få ansvar for hele Nordland fylke for salg og verkstedtjenester.

Den 29. oktober åpner Lexus Bodø i midlertidige lokaler på Stormyra, og vil ha utstillingsbiler og demonstrasjonsbiler tilgjengelig for kunder. Det helt nye anlegget åpner i juni 2020. 

Illustrasjon av det nye forhandleranlegget som åpner i juni 2020. Foto: Nordvik / Norconsult.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS, O.P. Fure AS, Kåre Nervik Bilforretning AS og Hemnes Bil AS. Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 930 millioner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig.

Nordvik med døtre eies av Nordvik Gruppen og består av 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms.

Nordvik Mobility tilbyr leiebiler og mobilitettjenester.

Nordvik Eiendom driver med kjøp, salg, innleie, utleie og utvikling av eiendommer. Eiendomsporteføljen vår består i dag av 26 bygg som driftes og forvaltes gjennom våre selskaper.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge