Gå videre til innhold
Bruktbilsjef: Tom Fossen fra Bodø blir bruktbilsjef i Nordvik AS. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
Bruktbilsjef: Tom Fossen fra Bodø blir bruktbilsjef i Nordvik AS. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Tom blir bruktbilsjef i Nordvik AS

Skal lede bruktbilsatsingen for Nordvik AS sine avdelinger i Trøndelag, Nordland og Troms.

Tom Fossen har jobbet som salgssjef for Toyota forhandleren Nordvik i Bodø siden 2019 hvor han har hatt ansvaret for salg av nye- og brukte biler. Nå øker Nordvik satsingen på bruktbil og er glade for å ha Tom med på laget: -Nordvik har lang tradisjon som bruktbilforhandler med historie helt tilbake til 1960. Nå styrker vi teamet ytterligere for å ruste organisasjonen for fremtidens bilmarked. Tom har solid kompetanse og erfaring, og vi er glade for at han har takket ja til oppdraget, forteller Christian Nordvik, administrerende direktør i Nordvik AS. Bedriften forventer å selge over 1500 brukte biler innværende år.

Solid aktør med lang historie

Tom vil fortsatt ha arbeidssted i Bodø og skal fungere som bruktbilsjef lokalt, i tillegg til alle Nordvik sine 15 Toyota forhandlere som selger bruktbil i Trøndelag, Nordland og Troms. -Det er klart det er en spennende stilling. Nordvik er en solid aktør med et bredt utvalg av bruktbil fra flere bilmerker. Jeg ser frem til å ta fatt på den nye arbeidshverdagen og gleder meg til å videreutvikle konseptene våre sammen med dyktige kolleger, forteller han.

Søker hans etterfølger

Tom tiltrer den nye stillingen 1. september og Nordvik er i gang med rekrutteringen for å finne hans etterfølger som salgssjef på nye biler. Den nye Toyota forhandleren på Stormyra stod ferdig i nye og moderne lokaler i 2020, og leverer et stort antall bil hvert år. Nå søker Nordvik etter en dedikert ressurs som vil få ansvaret for å fortsette å styrke Toyotas posisjon som markedsleder i Salten. I første halvår hadde Toyota en markedsandel på 20,35% (vare- og personbil) i området.

Se også:

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet forventer å omsette i underkant av 1,5 milliarder kroner og selge rundt 3900 nye og brukte biler i inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge