Gå videre til innhold
Toyota Sortland - byggeprosessen går mot slutten

Pressemelding -

Toyota Sortland - byggeprosessen går mot slutten

Byggeprosessen går mot slutten 

Snart får vi muligheten til å invitere nye og gamle kunder til en ny bilforretning og verksted på Sortland. Byggeprosessen har vært krevende, vi håper allikevel at våre kunder har hatt forståelse for de ulempene som har vært med å besøke en byggeplass store deler av 2016.

Eiendomssjef i Nordvik Gruppen, Paal Skaalsvik forteller at det ble lagt en stram tidsplan for når ting skulle ferdigstilles. Vi ønsket å ha bygget klart raskt, og det ble dermed helt nødvendig å ha klare frister å forholde seg til. Heldigvis har vi hatt med oss to totalentreprenører på laget som har bidratt godt hele veien, både Sortland Entreprenører AS og Nilsson Haras AS har hatt med seg underentreprenører som har samarbeidet godt. Det har også vært en stor fordel for prosjektet å samarbeide med en svært så ekspeditt Sortland Kommune. Frem til nå har alle tidsfrister blitt holdt, og vi ligger godt an til overtakelsen av bygget 3. januar 2017. Vår første arbeidsdag i nytt bygg blir 9. januar.

April 2013

Juni 2016

August 2016

september 2016

November 2016

Emner

Regions


Toyota Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Brønnøysund, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Toyota Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Toyota Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Relaterte events

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge