Gå videre til innhold
Toyota forhandleren Nordvik i Ankenesveien 1. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
Toyota forhandleren Nordvik i Ankenesveien 1. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Utvider åpningstidene i Narvik

-Vi ønsker å gjøre det enklere for kundene, sier daglig leder Oddgeir Nergaard fra Nordvik Narvik.

Toyota forhandleren Nordvik i Narvik er stolte over å kunngjøre at de utvider åpningstidene i sin salgsavdeling. Fra og med denne uken vil Nordvik holde åpent fra 08:00-18:00 mandag-torsdag og 08:00-16:00 på fredager, samt 10:00-14:00 på lørdager.

Større fleksibilitet

Beslutningen om nye åpningstider er et resultat av at Nordvik ønsker å bli enda mer tilgjengelig for kundene: -Det er en spennende utvikling for oss. Vi ønsker å gjøre det enklere for kundene, og håper at de vil oppleve større fleksibilitet i en travel hverdag, sier Oddgeir. Han gleder seg til å ønske kundene velkommen til prøvekjøring av nye- og brukte Toyota.

Narvik: Salgssjef Hans Petter Heim (t.v) og bilselger Nina Richardsen Schjelderup. Foto: Nordvik AS.

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge