Gå videre til innhold
Velg firehjulstrekk: -Bilselger Nina Richardsen viser frem bruktbilutvalget hos Nordvik.
Velg firehjulstrekk: -Bilselger Nina Richardsen viser frem bruktbilutvalget hos Nordvik.

Blogginnlegg -

Seks gode bruktbilkjøp - firehjulstrekk

Godt grep er avgjørende på dårlige vinterveier. Denne måneden har bilselger Nina Richardsen valgt ut seks gode bruktbilkjøp blant våre firehjulstrekkere. Se hvilke biler Nina anbefaler denne vinteren.

Toyota Hilux

Hilux sørger for at du kommer deg opp og frem overalt, enten du ferdes på dårlige vinterveier, grovplanerte anleggsområder eller bare lever med hverdagens tøffe krav. Den legendariske pickupen har fått ny rammekonstruksjon og karosseristruktur som sørger for uslåelig styrke, kombinert med et komfortabelt interiør og økte kapasiteter. Denne 2016-utgaven leveres med tilhengerfeste med 3,2 tonn hengervekt, Truxedo plancover, double cab og skinninteriør.

Se mer her

Toyota Hilux AT 35

For deg som ønsker det lille ekstra. Her får du en meget fin utgave av Hilux med Arctic Truck 35" påbygg i modellens karakteristiske rødfarge. Bilen har vært demobil hos vår forhandler i Narvik, og leveres derfor med lav kilometerstand og en imponerende utstyrspakke. Her snakker vi frontbøyle med ekstralys i Xenon, Vortex plansprøyting og Arctic Truck tilhengerfeste og panserbeskyttelse.  

Se mer her

Toyota Land Cruiser

Kraft, smidighet og fjellstø kvalitet. Land Cruiser er konstruert for å beherske de mest ekstreme utfordringene en bil kan komme ut for. Her får du en kraftfull og robust bil som oppleves både lettkjørt og behagelig med sine dynamiske egenskaper. Denne 2016-utgaven leveres toppspekket med utstyr og Land Cruiser sin nye euro 6 motor som er vesentlig rimeligere i diesel forbruk enn tidligere modeller. 

Se mer her

Toyota Land Cruiser

Toppscore i kundeundersøkelser, og et uslåelig renommé verden over. Denne 2014-utgaven av Land Cruiser leveres med GX som er det øverste utstyrsnivået som leveres fra fabrikken. Her får du blant annet Cruise Controll, automatgir, luftfjæring, ryggekamera, LED lys og navigasjon.

Se mer her

RAV4 Hybrid

Folkefavoritten RAV4 med Toyotas velkjente hybridsystem. Her får du en sømløs kombinasjon mellom flere energikilder, en effektiv bensinmotor og en elektrisk motor med generator og batteripakke. I sum får du en behagelig bil med god drivstofføkonomi og lavt forbruk i forhold til hestekrefter.

Se mer her

Toyota RAV4

En vinterklar SUV med god bakkeklaring, høyt plassert førersete og god drivstofføkonomi. Her får du en sort RAV4 71 grader Nord Edition med utstyr som blant annet ryggekamera, navigasjon, elektrisk bakluke og nøkkelfritt system. 

Se annonsen her

Related links

Emner

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge