Gå videre til innhold
8 grunner til å kjøpe bruktbil hos merkeverksted

Blogginnlegg -

8 grunner til å kjøpe bruktbil hos merkeverksted

Skal du kjøpe bruktbil, men er usikker på hvor du bør henvende deg? Det aller tryggeste er å kjøpe bruktbil hos merkeverksted. Ikke bare har vi full oversikt over bilens historikk, vi gir deg også gode garantier på bruktbilen.

1. EU-kontroll

Vi sjekker alltid at EU-kontrollen er tatt til rett tid og at eventuelle anmerkninger er rettet opp. Selv om en EU-godkjenning alene ikke er en god nok kvalitetssikring på bilen, gir den en indikasjon på at bilen tilfredsstiller visse sikkerhetskrav for å få lov til å rulle på veien.

2. Tilstandsrapport

Bruktbiler som selges av en Toyota-forhandler leveres alltid med en tilstandsrapport i samsvar med den standarden som er godkjent av Forbrukerrådet og Norges Bilbransjeforbund. Tilstandsrapporten er en grundig gjennomgang av tilstanden som bilen er i, og ditt viktigste dokument dersom du skulle oppdage feil eller mangler i ettertid.

3. Prøvekjøring

Å prøvekjøre bruktbilen før et eventuelt kjøp kan være hensiktsmessig for å finne ut om bilen du vurderer å kjøpe tilfredsstiller dine behov. Hos oss er du alltid velkommen til prøvekjøring for å finne den bilen som passer deg best.

4. Service historikk

Hos Toyota har vi detaljert historikk på all service og reparasjon som vi utfører. Det vil si at du som kjøper får full innsyn i bilens historie fra våre verksteder.

5. Garanti

Selv om en Toyota ikke er ny, har vi ikke mindre tro på bilens kvalitet. Derfor tilbyr vi inntil 3 år/4500 km garanti på våre bruktbiler.

6. Verkstedgodkjent

Samtlige biler du kjøper hos en Toyotaforhandler er sjekket og godkjent på forhandlerens autoriserte merkeverksted.

7. Forsikring

Toyota forsikring tilbyr deg som Toyota-kunde en skreddersydd bilforsikring som blant annet sikrer at bilen blir reparert på et autorisert Toyota-verksted dersom uhellet skulle være ute. Spør om pris når du ser på bruktbil.

8. Bytterett

Toyota har 30 dagers bytterett på bruktbil. Er ikke bilen noe for deg, kan du innen 30 dager/1000 kjørte km, velge å bytte bilen i en annen bil i samme prisklasse eller dyrere som befinner seg på lager hos forhandleren.


Akkurat nå har vi over 200 bruktbiler klar til levering her!

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge