Gå videre til innhold
Studentbil - rett og slett en super deal!

Blogginnlegg -

Studentbil - rett og slett en super deal!

Det er tydelig at Studentbil har vært populært i Bodø. Helt siden oppstart i slutten av august har vi fått flere henvendelser hver eneste uke fra studenter som ønsker rimelig bil i studietiden.

Vi har tatt oss en prat med vår ferskeste studentbil-kunde, Cecilie Bjerke Didriksen for å finne ut hva hun synes om tjenesten. Cecilie studerer ved Nord universitet fikk denne uken overlevert sin splitter nye Yaris Bi-Tone.

Hvorfor studentbil?

I utgangspunktet hadde jeg sett på muligheten for å kjøpe en 2-3 år gammel bil, men som ung og under 23 år blir det fort veldig dyrt med tanke på forsikring. Derfor så jeg en ypperlig mulighet når jeg oppdaget studentbil. Grunnen til at jeg valgte studentbil var at det ikke gav noen skjulte kostnader, bare en fast månedspris der blant annet forsikring, service og vedlikehold var inkludert. Som student er dette gunstig ettersom man som oftest ikke har råd til uventede overraskelser, som gjerne fremkommer oftere dersom man skulle kjøpt en litt eldre bil.

Fornøyd med bilen?

Jeg er veldig fornøyd med nybilen. Den er liten, men akkurat stor nok bybil som er billig i drift. Jeg valgte en Toyota Yaris Bi-Tone i rød, og den er rå. Bilen er lettkjørt, enkel å bruke og tilfredstiller alle mine behov som student.

Hvem vil du anbefale Studentbil? 

Jeg vil anbefale studentbil til alle som er inne på tanken om å skaffe seg bil. Med studentbil får du en komplett pakke som inneholder alt det man trenger for å få holde bilen vedlike, og både sommerdekk og vinterdekk. Det er rett og slett en super deal!

Les mer om studentbil her

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge