Gå videre til innhold
Fem gode bruktbilkjøp

Blogginnlegg -

Fem gode bruktbilkjøp

Vår egen bruktbilekspert har funnet frem de beste bilene fra vår bruktbilavdeling. Se hvilke biler han mener du bør gå for dersom du er ute etter ny bil

1. Toyota Auris Touring Sports Hybrid Executive 2013

Første bil ut er Toyora Auris Touring Sports Hybrid Executive. En topputstyrt utgave med lav kilometerstand. Denne bilen passer alle aldre, og har overraskende god plass i bagasjerommet. Jeg har eid samme modell selv, og kan absolutt anbefale den videre. Les mer om bilen her.

2. Toyota RAV4 71° Nord Edition 2015

Andre bil jeg vil anbefale er råtassen Toyota RAV4 71° Nord Edition. En vinterklar SUV som takler uforlekt hyttevei uten problemer. Les mer om bilen her.

3. Toyota Hilux

En arbeidshest som takler enhver utfordring både på arbeidsplassen og i terrenget. Denne bilen har lav kilometerstand og riktig utstyr. Les mer om bilen her.

4. Toyota Yaris Hybrid Active 2015

Akkurat nå har vi to Yaris inne i tilnærmet lik tilstand, kilometerstand og lik utstyrsgrad. Denne bilen er en av Norges mest solgte småbiler, og det er ikke uten grunn, en lettkjørt bil med lave driftsutgifter. Les mer om bilen her.

4. Toyota Prius Hybrid Active 2013

En svært driftsikker bil med tøft og tidløst design til en gunstig pris. Denne er verdt å sjekke ut. Les mer om bilen her.

Les mer: Bli kjent med - Bruktbilselgeren 

Les mer: Huskeliste når du kjøper bruktbil

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge