Gå videre til innhold
Gode bruktbilkjøp: Bilselger Tore Høyen har plukket ut biler fra våre avdelinger som er verdt å ta en titt på.
Gode bruktbilkjøp: Bilselger Tore Høyen har plukket ut biler fra våre avdelinger som er verdt å ta en titt på.

Blogginnlegg -

Seks gode bruktbilkjøp - november

Vurderer du ny bil til vinteren? Bilselger Tore Høyen har plukket ut seks bruktbilnyheter med gjenværende nybilgaranti som er verdt å ta en titt på denne måneden.


Toyota C-HR 4WD

En sjelden mulighet til å sikre seg Toyota sin nykommer, C-HR i vår bruktbilavdeling. Her får du en tilnærmet ny modell med svært lav kilometerstand (840 km!) og nybilgaranti. Modellen er kjent for sitt spreke design og gode kjøreegenskaper, og helt siden lanseringen i januar har den fått gode tilbakemeldinger fra kunder og presse. I tillegg til en 1,2 liters turbomotor og automatgir, er bilen utstyrt med IADS 4WD systemet som trolig er et av de beste når det kommer til landeveiskjøring.

Klikk her

Toyota Yaris Hybrid

Yaris er en overraskende romslig bil, størrelsen tatt i betraktning. Med høy sittestilling og god takhøyde, er plassen optimalt utnyttet. Her får du en stillegående, praktisk og lettkjørt bil. 2015-modellen er utstyrt med hybrid drivlinje som sørger for en behagelig kjøreopplevelse og rimelig drivstofføkonomi. Stort pluss at den er utstyrt med ryggekamera og navigasjon.

Klikk her

Toyota Prius

Vår egen demobil av hybridlederen Prius er akkurat lagt ut for salg. Her får du en topprigget modell med blant annet ryggekamera, lukeparkeringsassistanse og automatgir. Bilen er utstyrt med en rekke sikkerhetssystemer som gjør bilturen tryggere for både fører og passasjer, i tillegg til at den leveres i en knalltøff blåfarge som kler bilen godt.

Klikk her

Toyota RAV4 Hybrid

Siden folkefavoritten RAV4 ble tilgjengelig med hybrid drivlinje først i fjor, har det ikke vært all verden med bruktbiler av denne typen å oppdrive i de siste månedene, men nå begynner utvalget å bli bedre. Her får du en vinterklar SUV med god bakkeklaring, høyt plassert førerplass og god drivstofføkonomi.

Klikk her

Toyota Prius + Seven Hybrid

Den ultimate familiebilen for deg som har behov for god plass, uten at det går på bekostning av verken design eller kjøreegenskaper. Her får du 7 seter, hvor 5 av de kan felles ned flatt på gulvet i alle mulige kombinasjoner slik at bagasjerommet blir hele 1.750 liter. Bilen har enestående drivstofføkonomi og svært lave CO2 utslipp.

Klikk her

Toyota Hilux D-Cab

En råtøff Hilux med lav kilometerstand og enestående egenskaper. Her får du en godt utstyrt modell med blant annet fult skinninteriør, automatgir, ryggekamera, hengerfeste og stigtrinn. 

Klikk her

Akkurat nå har vi over 200 bruktbiler på lager. Se hele utvalget og finn din nye bruktbil her. 

Related links

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge