Gå videre til innhold
Anbefaler Avensis: Salgssjef ved Nordvik Namsos, Jens Ramfjord har plukket ut fem gode bruktbilkjøp for deg som er ute etter en ny familiebil.
Anbefaler Avensis: Salgssjef ved Nordvik Namsos, Jens Ramfjord har plukket ut fem gode bruktbilkjøp for deg som er ute etter en ny familiebil.

Blogginnlegg -

Derfor er Avensis et godt bruktbilkjøp

Er du ute etter en solid bruktbil med rikelig plass og gode kjøreegenskaper er Avensis et godt valg, forteller salgssjef i Nordvik Namsos, Jens Ramfjord. Denne måneden har han plukket ut fem gode bruktbilkjøp til deg som er ute etter en ny familiebil.

-Bakgrunnen til at jeg ofte anbefaler Avensis som familiebil er at det er en driftssikker og trygg bil med lave servicekostnader. Kjøper man Avensis brukt, har man dessuten muligheten til å sikre seg en godt utstyrt modell uten at det koster skjorta, forteller Jens.

Se salgssjefens anbefalinger

Toyota Avensis Touring Sports 1,6 D-4D Active Style

Første bil ut er denne 2015-utgaven. Her får du en relativt ny bil med god utstyrspakke og gjenværende nybilgaranti. Bilen er utstyrt med blant annet ryggekamera, DAB radio og sorte skinnseter. Dessuten får du med det avanserte sikkerhetssystemet Toyota Safety Sense som ble standard på Avensis etter faceliften i 2015.

Se annonsen

Toyota Avensis Touring Sports 1,8 Active M-drive 7S

Her får du en ny utgave med mye bra ekstrautstyr. 2016-utgaven leveres med nøkkelfritt system, Cruise Control, hengerfeste, navigasjon og ryggekamera. Det ferskeste tilskuddet i vår bruktbilavdeling, og et godt valg dersom du er ute etter en ny modell med gjenværende nybilgaranti.

Se annonsen

Toyota Avensis Touring Sports 1,8 Active M-drive 7S

Ingenting slår en hvit bil? Designmessig er dette en av mine personlige favoritter. Lakkfargen kombinert med de sorte linjene som fremhever bilens detaljer tar seg godt ut, og innvendig gir de sorte skinnsetene et eksklusivt preg. 2015-utgaven har lav kilometerstand og leveres med gjenværende nybilgaranti.

Se annonsen

Toyota Avensis 2,0 D-4D

Er du ute etter et rimeligere alternativ, har vi denne 2007-utgaven til 99.000,-. Stasjonsvognen er utstyrt med en sprek 2,0 liters dieselmotor og har romslig plass for både fører, passasjerer og utstyr.

Se annonsen

Toyota Avensis Touring Sports 1,6 D-4D Active Style

En pen og velholdt utgave med gode kjøreegenskaper. Her får du en lekker 2015-modell med 1,6 liters dieselmotor og en utstyrspakke som inneholder blant annet navigasjon, ryggekamera, DAB radio og Cruise Control. Varme i delskinnsetene gjør seg ekstra godt på de kalde vinterdagene.

Se annonsen

Akkurat nå har vi over 200 bruktbiler på lager. Se hele utvalget og finn din nye bruktbil her.

Emner

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge