Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

På tur med drømmebilen

På tur med drømmebilen

Det startet som en morsom idé, men ble fort en realitet når den ble delt med teamet i Nordvik. Les hvordan det gikk når to ihuga Hilux-fans tok med seg drømmebilen på tur.

Narvik: Bilselger Nina Richardsen og trainee Isak Peder Berntsen

Velkommen til Nordvik, Nina og Isak!

Den ene har jobbet både som maskinfører og HMS ansvarlig, mens den andre er en skikkelig bilentusiast; vi tok oss en prat med våre nye selgere som står klar for å ønske nye og gamle kunder velkommen til butikken vår i Narvik.

Toyota Hybrid: - Bilselger i Narvik, Isak Berntsen.

Fem kjappe - Hybrid

I fjor besto hele 85% av personbilsalget i Nordvik av hybrid. Teknologien har med andre ord blitt noe som kundene våre etterspør og setter pris på. Vi tok oss en prat med bilselger Isak Berntsen i Narvik for å få svar på fem kjappe spørsmål om hybrid.

- Fornøyd med ny Prius: Karl Laurits og Oddrun Helskog sammen med bilselger Maja Evjenth.

Gikk for Toyota nr. 13

De har byttet bil jevnlig de siste årene, og ofte har ikke bilene rukket å bli gammel nok til EU-kontroll før de har hatt en ny bil klar på gårdsplassen. Denne uken fikk våre trofaste Toyota-eiere, Oddrun og Karl Laurits Helskog overlevert sin Toyota nummer 13.

18-års gaven: Malin Kiltorp  sammen med bilselger Nina Richardsen fra Nordvik.

Tidenes overraskelse på 18-års dagen?

Det ble en tårevåt seanse da bilselger Nina Richardsen og resten av teamet i Narvik tok turen til Ballangen for å overraske Malin Kiltorp på 18-års dagen. Mens bursdagsbarnet selv hadde invitert venner og familie til kaffe, rigget gjengen fra Nordvik seg klar på gårdsplassen for å overraske med tidenes bursdagsgave.

Fredrik Nordvik i sin nye Proace Compact Bi-tone.

Ikke bare en arbeidsbil

Ikke nødvendigvis den mest tradisjonelle bilen for en mann i slutten av 20-årene, men for Fredrik var det akkurat det han var ute etter når han skulle ha ny bil. Les hvordan løsning han gikk for på sin nye Proace Compact med Bi-tone.

Caroline i nye Toyota Auris Hybrid TS

Bodø Industri med ny og moderne bilpark

Bodø Industri gikk for to splitter nye Toyota da de skulle oppgradere bilparken sin denne våren. Med mye farting rundt i distriktene på til dels krevende vinterveier er det viktig å legge til rette for trygge og gode arbeidsbiler, forteller Odd Arild Laastad fra Bodø Industri.

Gledelig overlevering. Fra venstre, Kai Torrisen fra Nordvik  og  nybilkunde Lars Erik Sand.

Gratulerer Lars Erik!

På fredag fikk vi gleden av å gratulere Lars Erik Sand i Bodø med splitter ny Toyota C-HR. Lars Erik gikk for en sort utgave med rød styling-pakke som virkelig fremhever bilens detaljer. I tillegg ble den levert med blant annet LED-lykter, skinnseter og premium JBL-lydanlegg.

Marianne Sæther og Christoffer Heim sikret seg nye Toyota C-HR

Vi gratulerer Marianne og Christoffer med ny Toyota!

Denne måneden hadde Maja Evjenth hos Nordvik gleden av å overlevere nye Toyota C-HR til Marianne Sæther og Christoffer Heim i Bodø. Vi tok oss en prat med det unge paret for å finne ut hvordan de likte nybilen, og hvorfor det ble akkurat en C-HR de gikk for når de skulle ha seg ny bil.

Unni og Arne-Kjell kjøpte sin første Toyota i 1978.

39 år med Toyota

De kjøpte sin første Toyota i 1978, og siden den gang har Unni og Arne-Kjell Eiterjord vært trofaste Toyota-eiere. Denne uken var det igjen tid for overlevering, og vi fikk gleden av å gratulere det hyggelige paret med Toyota nummer 9.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge