Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Familien Jørgensen kjøpte ny bil og stakk av med reisegavekort på 30.000,-. På bildet,  Arve Jørgensen sammen med barna, Sebastian (11) og Cecilie (14).

Full klaff for familien Jørgensen

Det var en meget fornøyd familie som tok turen innom butikken på Mo sist fredag. Ikke bare skulle de få overlevert sin splitter nye RAV4, men de var også trukket ut som de heldige vinnerne av et reisegavekort på 30.000,- fra Toyota Norge.

Tone-Lise Rudborg er lykkelig eier av nye Toyota C-HR

Slo til uten å ha prøvd bilen

-Jeg fikk noen kommentarer på at jeg var vel vågal som turte å bestille før jeg i det hele tatt hadde sett bilen i virkeligheten, men hvor galt kan det bli? Jeg stolte fullt og helt på selgeren og er veldig fornøyd med det.

Morten Teksnes (23) er på plass som selger på Nordvik Fauske.

Satser på Fauske

Morten Teksnes er på plass som selger på Nordvik Fauske. Den unge bilselgeren med erfaring fra forsikringsbransjen ser frem til å ta fatt på sin nye arbeidshverdag i butikken i Vikaveien, og håper at mange hyggelige kunder vil ta turen innom.

For en helg - TUSEN TAKK!

For en helg - TUSEN TAKK!

Kjære fantastiske kunder. Tusen takk til hver og en av dere 1100 (!) som ble med på feiringen av vårt nye bygg på Sortland. Aldri i vår villeste fantasi hadde vi forventet at så mange ville ta turen innom i løpet av helgen, vi er rett og slett overveldet og rørt.

Kun 30 i Norge fikk bestilt bilen, Fredrik er en av dem

Kun 30 i Norge fikk bestilt bilen, Fredrik er en av dem

Når Toyota åpnet for eksklusiv forhåndsbestilling av det nye stjerneskuddet Toyota C-HR var han raskt ute for å vise sin interesse. Toyota C-HR Launch Edition var tilgjengelig i kun 30 eksemplarer i Norge, og med høy interesse rundt bilen var det kun de aller første som fikk muligheten. Fredrik Nordvik fra Bodø var en av dem.

Ti tips til smartere kjøring - spar både miljøet og lommeboka!

Ti tips til smartere kjøring - spar både miljøet og lommeboka!

Visste du at klimaanlegget i bilen din kan øke drivstofforbruket med opptil 25%, eller at lavt dekktrykk kan resultere i høyere C02-utslipp? Eco-kjøring handler om å kjøre på en trygg og riktig måte, både til fordel for både lommeboka og miljøet.

Fem gode bruktbilkjøp - desember

Fem gode bruktbilkjøp - desember

En råtøff Hilux, stilren Auris eller en sølvgrå Yaris? Her er fem bruktbiler som du bør ta en ekstra titt på nå i desember. Kanskje akkurat en av disse bilene havner ved siden av juletreet i år?

Første Toyota solgt på nett!

Første Toyota solgt på nett!

Denne uken fikk Jeanette og Stian overlevert sin splitter nye Auris Touring Sports. Litt ekstra stas var det for oss også, det unge paret ble faktisk de aller første kundene i Norge til å bestille Toyota på nett. Vi tok oss en prat med de nye bileierne for å finne ut hva de synes om nybilen.

Tøffere bil skal du lete lenge etter!

Tøffere bil skal du lete lenge etter!

Denne uken fikk vår egen regionleder i Salten, Bjørnar Hansen overlevert sin splitter nye Hilux. Vi tok oss en prat med han for å finne ut hva som gjorde at han nok en gang gikk for Hilux når han skulle ha ny bil.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge