Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

PrivatLeie, leasing eller kjøp?

PrivatLeie, leasing eller kjøp?

Det er lett å bli forvirret av finansieringsalternativene du kan velge mellom når du skal kjøpe bil. Skal du eie eller leie, hva er forskjellene, og hva er det mest lønnsomme?

Bli kjent med: Bilselgeren

Bli kjent med: Bilselgeren

Han er den første du møter når du besøker bruktbilhallen vår på Stormyra. Med et stort smil og en liten kommentar på lur, er det umulig å ikke dra på smilebåndet når man treffer Danny.

Fem gode bruktbilkjøp

Fem gode bruktbilkjøp

Vår egen bruktbilekspert har funnet frem de beste bilene fra vår bruktbilavdeling. Se hvilke biler han mener du bør gå for dersom du er ute etter ny bil.

Nå kan du enkelt bestille bil på nett

Nå kan du enkelt bestille bil på nett

Som den første Toyota-forhandleren i Norge åpner Nordvik nå for bestilling av bil på nett. Formålet med vår nye satsing er å gjøre det enklere for kundene våre å bestille ny bil. Digital forretningsutvikler, Kent E. Jenssen forklarer at bestillings-løsningen er et steg mot en mer digitalisert bilverden. Med den utviklingen vi har sett ellers i markedet de siste fem årene, er pågangen på nett størr

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge