Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Rekkevidden er doblet og maksimal elektrisk hastighet har økt

Rekkevidden er doblet og maksimal elektrisk hastighet har økt

Gjør deg klar for bilen som snur opp ned på alt. Nyheten som overrasker med spennende design, røffe linjer og imponerende egenskaper. Med dobbel batterikapasitet, en effektiv hybridmotor og et solcellepanel som gjør ladingen til en lek, er nye Prius Plug-in snart klar til å innta det norske markedet.

​Bilpartner Bilskade AS i Brønnøysund endrer navn

​Bilpartner Bilskade AS i Brønnøysund endrer navn

Bilpartner og Nordvik går nå sammen om drift og utvikling av felles bilskadeverksted i Brønnøysund. Formelt skjer dette ved at Nordvik er gått inn på eiersiden i Bilpartner Bilskade AS på Salhus, og at selskapet skifter navn til Brønnøy Bilskade AS.

Marius Valle og Karl Eirik Berntzen fra Nord Salten Auto er fornøyd med den nye tungbergeren.

Dette må være en av Norges råeste tungbergere!

Det var flere som møtte opp da Nord Salten Auto endelig skulle få overlevert sin nyeste investering sist uke, en MAN 8x8 med Omars påbygg. -De har ringt fra hele landet, så det er tydelig at dette er en bil som vekker oppmerksomhet både i bransjesammenheng og hos presse...

Markedssjef i Nordvik Gruppen, Elisabet Nordvik Sandnes er fornøyd med utviklingen.

Solgte 85% hybrid i 2016

I 2016 besto hele 85% av det totale personbilsalget i Nordvik av hybrid. Det er en økning på hele 34% fra året før. Ikke uten grunn skal vi tro markedssjef i Nordvik Gruppen, Elisabet Nordvik Sandnes.

For en helg - TUSEN TAKK!

For en helg - TUSEN TAKK!

Kjære fantastiske kunder. Tusen takk til hver og en av dere 1100 (!) som ble med på feiringen av vårt nye bygg på Sortland. Aldri i vår villeste fantasi hadde vi forventet at så mange ville ta turen innom i løpet av helgen, vi er rett og slett overveldet og rørt.

Toyota ble salgsvinneren i Salten

Toyota ble salgsvinneren i Salten

I 2016 ble det kjøpt 1 709 personbiler i Salten, hvorav 246 av disse var av merket Toyota. Dette viser ferske tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV).

Kun 30 i Norge fikk bestilt bilen, Fredrik er en av dem

Kun 30 i Norge fikk bestilt bilen, Fredrik er en av dem

Når Toyota åpnet for eksklusiv forhåndsbestilling av det nye stjerneskuddet Toyota C-HR var han raskt ute for å vise sin interesse. Toyota C-HR Launch Edition var tilgjengelig i kun 30 eksemplarer i Norge, og med høy interesse rundt bilen var det kun de aller første som fikk muligheten. Fredrik Nordvik fra Bodø var en av dem.

Fra venstre, Christian Nordvik fra Nordvik Gruppen, Roger Strand og Janne Krohn-Hansen fra Ringer i Vannet.

Nordvik og Ringer i Vannet går sammen

Nordvik Gruppen AS signerte nylig konsernavtale med Ringer i Vannet og vil sammen arbeide for at mennesker som har havnet utenfor arbeidslivet skal få en ny mulighet.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge