Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Gledelig overlevering. Fra venstre, Kai Torrisen fra Nordvik  og  nybilkunde Lars Erik Sand.

Gratulerer Lars Erik!

På fredag fikk vi gleden av å gratulere Lars Erik Sand i Bodø med splitter ny Toyota C-HR. Lars Erik gikk for en sort utgave med rød styling-pakke som virkelig fremhever bilens detaljer. I tillegg ble den levert med blant annet LED-lykter, skinnseter og premium JBL-lydanlegg.

Marianne Sæther og Christoffer Heim sikret seg nye Toyota C-HR

Vi gratulerer Marianne og Christoffer med ny Toyota!

Denne måneden hadde Maja Evjenth hos Nordvik gleden av å overlevere nye Toyota C-HR til Marianne Sæther og Christoffer Heim i Bodø. Vi tok oss en prat med det unge paret for å finne ut hvordan de likte nybilen, og hvorfor det ble akkurat en C-HR de gikk for når de skulle ha seg ny bil.

Fra venstre, Oddgeir Nergaard og Verner Jørgensen fra Nordvik Narvik.

Verner fikk en ny sjanse i Nordvik

Det er vanskelig å forberede seg på det som møter deg når du plutselig står uten jobb i slutten av 50-årene. Det kan Verner Jørgensen (58) skrive under på. På tross av at han hadde over 40 års erfaring fra arbeidslivet, var det ikke bare enkelt å komme seg i arbeid etter at maskinbedriften han jobbet for gikk konkurs. Agenda og Nordvik ble redningen.

Setter ny standard i bransjen med lavenergibygg

Setter ny standard i bransjen med lavenergibygg

I januar 2017 åpnet Nordvik nytt Toyota anlegg på Sortland. Nybygget inneholder bilbutikk, bilverksted, bilskadeverksted og lakkavdeling. Miljø og energiforbruk har vært gjennomgående fokus, og bygget har fått støtte fra Enova.

Unni og Arne-Kjell kjøpte sin første Toyota i 1978.

39 år med Toyota

De kjøpte sin første Toyota i 1978, og siden den gang har Unni og Arne-Kjell Eiterjord vært trofaste Toyota-eiere. Denne uken var det igjen tid for overlevering, og vi fikk gleden av å gratulere det hyggelige paret med Toyota nummer 9.

Familien Jørgensen kjøpte ny bil og stakk av med reisegavekort på 30.000,-. På bildet,  Arve Jørgensen sammen med barna, Sebastian (11) og Cecilie (14).

Full klaff for familien Jørgensen

Det var en meget fornøyd familie som tok turen innom butikken på Mo sist fredag. Ikke bare skulle de få overlevert sin splitter nye RAV4, men de var også trukket ut som de heldige vinnerne av et reisegavekort på 30.000,- fra Toyota Norge.

Tone-Lise Rudborg er lykkelig eier av nye Toyota C-HR

Slo til uten å ha prøvd bilen

-Jeg fikk noen kommentarer på at jeg var vel vågal som turte å bestille før jeg i det hele tatt hadde sett bilen i virkeligheten, men hvor galt kan det bli? Jeg stolte fullt og helt på selgeren og er veldig fornøyd med det.

Morten Teksnes (23) er på plass som selger på Nordvik Fauske.

Satser på Fauske

Morten Teksnes er på plass som selger på Nordvik Fauske. Den unge bilselgeren med erfaring fra forsikringsbransjen ser frem til å ta fatt på sin nye arbeidshverdag i butikken i Vikaveien, og håper at mange hyggelige kunder vil ta turen innom.

Toyota Nordvik skal konkurrere om den gjeve tittelen «Årets Nykommer» i Oslo i april.

Toyota Nordvik kan bli årets nykommer

Toyota Nordvik er nominert som årets nykommer i konkurransen «Årets nyhetsrom» av Mynewsdesk. Sammen med Gjensidige og Norconsult skal de konkurrere om den gjeve tittelen «Årets Nykommer» i Oslo i april.

Bruktbilsjef i Nordvik, Daniel Rise.

Bjerka Bil bytter navn

Å bli en del av et større system gir oss blant annet tilgang til bedre innkjøpsbetingelser som kommer kundene våre til gode og et tettere samarbeid på tvers av våre fagområder.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge