Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Nye Toyota Prius blir billigst med firehjulstrekk i sitt segment. Foto: Toyota

Her er prisene på nye Prius AWD-i

Nye Prius AWD-i ble for første gang vist under Los Angeles Auto Show i november, og allerede i mars 2019 er nyheten klar for lansering i Norge. Nå er forhåndssalget åpnet og prislisten er klar.

Helt SUV – helt Hybrid: Prisene er nå klare for Toyotas nye RAV4. Foto: Toyota

Her er prisene på nye RAV4

Nye RAV4 lanseres i Norge i februar 2019, med betydelig forbedringer av design, kjøreegenskaper, fremkommelighet, motorer og sikkerhet. Prisene er konkurransedyktige og forhåndssalget er startet.

Anbefaler Lexus: Morten Teksnes har plukket ut tre gode bruktbilkjøp denne måneden. Foto: Nordvik

Bruktbilspesial: Lexus

Luksus, kvalitet og sportslige egenskaper – bruktbilene fra Lexus kan være et godt valg dersom du er ute etter en bil i premiumklassen. Det japanske bilmerket kunne nylig smykke seg med tittelen «Norges mest fornøyde bilkunder» for syvende året på rad, så da er det kanskje ikke overraskende at det er akkurat disse bruktbilene Morten Teksnes har valgt ut som gode bruktbilkjøp denne måneden.

Flere lengder: Toyota Proace leveres i tre ulike lengder. Foto: Markus Bergli

Derfor er Proace en god arbeidsbil

-Bakgrunnen til at Toyota Proace er blitt en populær bil blant våre bedriftskunder, handler nok om valgmulighetene og fleksibiliteten som følger med bilen, forteller bilselger Markus Bergli.

Gode brutkbilkjøp: Bilselgere Torgeir Marthinussen og Morten Teksnes hos Nordvik viser frem bruktbilutvalget.

Bruktbilspesial - 4WD

Vinteren er rett rundt hjørnet og mange ønsker å investere i en bil med god fremkommelighet. Denne måneden har Torgeir og Morten hos Nordvik plukket ut seks gode bruktbilkjøp blant våre firehjulstrekkere. Se hvilke biler de anbefaler denne sesongen.

Nordvik: De mest stilte spørsmålene før sesongens dekkskifte

Dette bør du vite før du skifter dekk

​Hvor ofte bør vinterdekkene byttes ut og hva er egentlig kravet til mønsterdybde? Vi har tatt for oss de mest stilte spørsmålene før sesongens dekkskifte.

Nordvik: Dette bør du gjøre for å sikre at bilen din er klar for vinteren.

Fem enkle trinn til en vinterklar bil

​De fleste av oss utsetter forberedelsene av bilen til siste liten, men de viktigste forberedelsene gjøres faktisk før kulda setter inn.

Nordvik: Bilselger Nina Richardsen hos Nordvik anbefaler Auris Touring Sports.

La deg begeistre!

Toyota Auris Touring Sports er stasjonsvognen med overaskende god plass i ei kompakt innpakning, sier selger Nina Richardsen. Hun anbefaler gjerne en prøvetur denne bilen som har begeistret mange allerede.

Opptur kjører en rå Toyota C-HR med meget pent dekor.

Nordvik er stolt sponsor av Opptur festivalen

-Det er imponerende å se hva Opptur får til i byen. Vi har fulgt med en stund, og synes det er utrolig gøy å ta del i fellesskapet om å skape aktivitet i byen vår, forteller markedssjef i Nordvik Gruppen, Elisabet Nordvik Sannes.

Toyota RAV4 Hybrid får mye skryt av kundene sier Karl-Einar Rengård.

Dette er feriebilen!

Toyota RAV4 Hybrid er feriebilen mange av våre kunder har gode opplevelser med, sier vår selger Karl-Einar Rengård. Han kan absolutt anbefale denne bilen som er best på mange egenskaper i kompakt SUV-klassen.

Steinkjer: Alpakka Trøndelag har fått ny Toyota Hilux. Foto: Tore Suul

Du store Alpakka!

Holbergs Auto fikk gleden av å overlevere nye Toyota Hilux til Alpakka Trøndelag. Vi tok oss en tur ut på gården for å bli bedre kjent med gårdseier Lise Håvan og hilse på de fantastiske dyrene.

Vis mer

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 2,025 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2023.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge