Gå videre til innhold
Bodø: Kristoffer Høyen, Merkevaresjef for M Nordvik AS i Bodø. Foto: Drone Nord. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
Bodø: Kristoffer Høyen, Merkevaresjef for M Nordvik AS i Bodø. Foto: Drone Nord. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Blir forhandler av Jeep i Bodø

M Nordvik AS er forhandler av Citroën, DS Automobiles, Kia, Mercedes-Benz, Opel og Peugeot i Bodø. Nå utvider de porteføljen og det ikoniske bilmerket Jeep flytter inn i Verkstedveien 1.

-Vi er stolte av å kunngjøre at et nytt bilmerke flytter inn i lokalene våre i Bodø Storsenter. Jeep er kjent for sine robuste og allsidige biler som er egnet for både terreng og hverdagsbruk, og vi gleder oss til å tilby bilmerket for kunder i Bodø og omegn, sier merkevaresjef Kristoffer Høyen fra M Nordvik AS. Jeep var representert av Nordvik og O.P. Fure på 1990- og 2000-tallet, og nå er legenden endelig tilbake.

Årets bil 2023

Bilmerkets mest ikoniske modell, Jeep Wrangler er allerede ankommet butikken og vil være tilgjengelig for prøvekjøring i løpet av uken. Etter hvert vil sortimentet utvides, blant annet med den nye elbilen, Jeep Avenger. SUV´en ble kåret til «Årets bil» i 2023. Kristoffer har tro på at dette blir en aktuell bil også i Bodø: -Forhåndssalget har allerede åpnet, og interessen ellers i landet har vært stor, sier han og legger til at M Nordvik blir autorisert verksted, og forventer å være klare for service og vedlikehold i løpet av våren.

Ikonisk: Jeep Wrangler er ankommet Verkstedveien 1. Foto: Drone Nord AS.

Lang historie

Jeeps historie strekker seg tilbake til 1940-tallet, da det amerikanske militæret trengte et kjøretøy som kunne håndtere tøffe forhold under 2. verdenskrig. Etter krigen ble Jeep et populært bilmerke blant sivile, spesielt i landlige områder ettersom bilen kunne håndtere alle typer terreng. I dag er Jeep ett av verdens mest kjente bilmerker, og tilbyr et bredt spekter av kjøretøy som passer alle typer terreng og livsstiler. Bilmerket fortsetter å være en favoritt blant eventyrlystne sjåfører og er kjent for å kombinere funksjonalitet og stil på en unik måte.

Vi er veldig glade for at bilmerket nå er tilbake i porteføljen, og gleder oss til å skape gode opplevelser, avslutter Kristoffer.


Skape gode opplevelser: Kristoffer Høyen fra M Nordvik AS. Foto: Drone Nord AS.


Related links

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge