Gå videre til innhold
Bodø: Spennende nyhet for mange bilkjøpere, sier daglig leder i M Nordvik, Chriss Marken. Foto: M Nordvik AS
Bodø: Spennende nyhet for mange bilkjøpere, sier daglig leder i M Nordvik, Chriss Marken. Foto: M Nordvik AS

Pressemelding -

Etablerer bilsalg i Bodø Storsenter

Nå samler vi bilsalget for våre Bertel O. Steen merker i de tidligere lokalene til G-MAX, forteller daglig leder i M Nordvik, Chriss Marken.

- Nordvik har inngått en leieavtale med Bodø Storsenter og allerede mandag overtar vi lokalene. Tiden framover vil bli brukt til planlegging og tilpasning av bilbutikken.

Går alt etter planen kan vi være i gang i løpet av høsten med salg av Merzedes-Benz, Peugeot, Citroen og Opel fra denne butikken, avslutter Marken.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet omsetter årlig i underkant av 1 milliard kroner og vil selge rundt 3 000 nye og brukte biler inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge