Gå videre til innhold
Blir regionale partnere: Anita Jacobsen og Oddvar Antonsen fra Teknisk Bureau, Ole Steinar Østlyngen fra Alta Motorsenter, Bjørn Maarud fra Bertel O. Steen med Alexander Nordvik, Thor Allan Nordvik og Fredrik Nordvik fra Nordvik Gruppen. Foto: Bertel
Blir regionale partnere: Anita Jacobsen og Oddvar Antonsen fra Teknisk Bureau, Ole Steinar Østlyngen fra Alta Motorsenter, Bjørn Maarud fra Bertel O. Steen med Alexander Nordvik, Thor Allan Nordvik og Fredrik Nordvik fra Nordvik Gruppen. Foto: Bertel

Pressemelding -

Nordvik Gruppen inngår intensjonsavtale med Bertel O. Steen

- Bertel O. Steen forvalter en portefølje av meget sterke merkevarer som vi gleder oss stort til å kunne tilby kunder i vår region, sier Thor Allan Nordvik hos Nordvik Gruppen.

Bertel O. Steen har undertegnet intensjonsavtaler med Nordvik Gruppen, Teknisk Bureau og Alta Motorsenter om strategisk samarbeid for å styrke distribusjon og forhandlernett i Nord-Norge. Konsernet representerer 7 ulike person-/varebilmerker: Mercedes-Benz, Kia, Opel, Peugeot, Citroën, DS og Smart. Disse bilmerkene selges gjennom et meget fragmentert nettverk med over 200 forhandlerpunkter i hele Norge.

Bedre kundeopplevelser

Bertel O. Steen kunngjorde 5. februar at konsernet planlegger en reorganisering av sitt omfattende forhandlernettverk de kommende årene. I Nord-Norge består Bertel O. Steen-nettverket av 27 frittstående forhandlere med 25 forskjellige eiere. Avtalene med Nordvik Gruppen, Teknisk Bureau og Alta Motorsenter vil tilrettelegge for å kunne effektivisere forhandlernettverket i denne regionen i betydelig grad.

- Jeg er glad for at vi nå har undertegnet avtaler med så sterke og langsiktige partnere. Med forente krefter vil vi sammen kunne gi våre kunder et enda bedre tilbud, sier konsernsjef Bjørn Maarud i Bertel O. Steen.

Avtalene innebærer at de strategiske partnerne vil få økt ansvar og mulighet til å utvikle et helhetlig og fremtidsrettet forhandlernettverk i regionen, i tråd med Bertel O. Steens distribusjons- og eierstrategi.

Strategisk samarbeid: Oddvar Antonsen fra Teknisk Bureau, Ole Steinar Østlyngen fra Alta Motosenter, Bjørn Maarud fra Bertel O.Steen og Thor Allan Nordvik fra Nordvik Gruppen. Foto: Bertel O.Steen.

Nordvik Gruppen blir regional partner

Nordvik Gruppen har hovedkontor i Bodø, og består av 20 lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Nordvik Gruppen ble etablert i 1960, og er således en solid aktør med lang historie og tradisjon og en sterk lokal tilstedeværelse.

- Bertel O. Steen forvalter en portefølje av meget sterke merkevarer som vi gleder oss stort til å kunne tilby kunder i vår region. I tillegg ser vi store muligheter i et tettere samarbeid om utvikling av fremtidsrettede tjenester, som for eksempel rundt mobilitet, digital utvikling og nye kundekonsepter. Vi mener at vi blir sterkere ved å ha flere ben å stå på. Dette vil gjøre oss bedre i stand til å håndtere de store endringene som skjer i bilbransjen nå, sier konsernleder Thor Allan Nordvik i Nordvik Gruppen. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions


FAKTA OM NORDVIK GRUPPEN:

  • Nordvik Gruppen har hovedkontor i Bodø, og består av 20 lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms
  • Nordvik Gruppen ble etablert i 1960 og har i dag over 250 dyktige medarbeidere
  • Konsernet selger årlig i overkant av 2.600 nye og brukte biler, og omsatte i 2018 for om lag 800 millioner kroner

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge