Gå videre til innhold
Kurt Ivar Urlandå, Salgsansvarlig Opel, Kia og Peugeot.
Kurt Ivar Urlandå, Salgsansvarlig Opel, Kia og Peugeot.

Pressemelding -

​Nordvik starter bilsalg og verksted for Opel og Kia i Mo i Rana

Fra 1. januar 2020 starter Nordvik med bilsalg og verkstedtjenester for Kia og Opel i Mo i Rana.

Med på laget har vi fått en erfaren selger fra Opelverden, Kurt Ivar Urlandå (54).

Kurt har jobbet med Opel siden 1986 og er nå ansatt i M Nordvik AS som salgsansvarlig for Opel, Peugeot og Kia. Han har tidligere jobbet med andre merker og har lang erfaring innen bil.

Gjennom min tid som bilselger har jeg nok solgt ca. 3.000 biler på Helgeland. I min nye rolle ønsker jeg både nye og tidligere kjente hjertelig velkommen innom oss, sier Kurt Ivar. 

Velkommen innom Nordvik Mo i Rana i Ranenget 1 (Mercedes-Benz, Peugeot, Opel og Kia). 

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet omsetter årlig i underkant av 1 milliard kroner og vil selge rundt 3 000 nye og brukte biler inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge