Gå videre til innhold
Klar for åpning: Salgssjef Tore Vold (t.v) og servicesjef Bjørn Helge Karstensen (t.h) fra M Nordvik i Bodø. Foto: Nordvik Gruppen AS.
Klar for åpning: Salgssjef Tore Vold (t.v) og servicesjef Bjørn Helge Karstensen (t.h) fra M Nordvik i Bodø. Foto: Nordvik Gruppen AS.

Pressemelding -

Nå åpner M Nordvik Mercedes-Benz i Bodø

I juni 2019 ble det kjent at Nordvik Grupperingen skulle etablere Mercedes-Benz i Bodø. Nå er åpningsdagen klar og allerede 14. april ønsker M Nordvik velkommen til nytt bilutsalg og -verksted for Mercedes-Benz EQ, personbil og varebil i Bodø. -Det har vært stor etterspørsel, og endelig kan vi ønske kundene velkommen, forteller servicesjef Bjørn Helge Karstensen.

Det nye bilutsalget for Mercedes-Benz er en midlertidig pop-up store sentralt lokalisert i Kvartal 99 i Konrad Klausens gate i Bodø sentrum. Her skal salgssjef Tore Vold møte kundene på drop-in eller etter avtale. Til nå har M Nordvik tilbudt salg av Mercedes-Benz via avdelingen på Mo, men de har savnet en fullverdig løsning for kundene i Bodø: -Med nye lokaler kan vi tilby både kaffe og prøvekjøring, samtidig som vi har plass til en liten bilutstilling som kan rulleres jevnlig, forteller Tore. Han gleder seg til å møte kundene og røper samtidig at planen på lang sikt er å samlokalisere bilsalg og -verksted: -I første omgang ønsker vi å etablere et tilbud til kundene våre, så får vi se hvor raskt vi kommer i gang med resten.

Bilverksted på Stormyra

På det nye bilverkstedet til M Nordvik på Stormyra er teamet i full sving med de siste forberedelsene før åpning. De har overtatt lokalene etter Nordvik Bilskade som er flyttet til Olav V gate, og har gjort store investeringer i oppgraderinger av lokale og nytt utstyr: -Det blir veldig stas å ta imot kundebilene på et helt nytt og moderne verksted, samtidig innrømmer jeg at det er litt ekstra spesielt å åpne under Koronakrisen. Vi har hatt mange henvendelser fra kunder de siste ukene, og det er tydelig at det fortsatt er behov for både service og vedlikehold. Bilverksted er jo definert som en samfunnskritisk funksjon, og de aller fleste verkstedsbesøkene kan gjennomføres helt uten kundekontakt. Med stenge hygienetiltak og gode rutiner, er vi trygg på at både kunder og medarbeidere ivaretas på en god måte og i henhold til helsemyndighetenes krav, forteller servicesjef Bjørn Helge.

Gleder seg: Daglig leder Chriss Marken (t.v), Bjørn Helge Karstensen (i midten) og Tore Vold (t.h). Foto: Nordvik Gruppen AS.

Eies av Nordvik Gruppen

Mercedes-Benz forhandlerne M Nordvik eies av Nordvik Gruppen. Konsernet har hovedkontor i Bodø og består av 25 lokale bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. I mars 2019 ble det kjent at Nordvik Gruppen var valgt som en av tre strategiske partnere av Bertel O. Steen i Nord-Norge, med mål om å styrke distribusjonen og forhandlernettet i Nord-Norge. Etableringen av Mercedes-Benz i Bodø er en del av denne satsingen.

Se også:

 Kontaktinformasjon:

Chriss Marken, Daglig leder, M Nordvik AS tlf. 907 50 323

Alexander Nordvik, Nordvik Gruppen tlf. 909 44 596

Related links

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge