Gå videre til innhold
Bodø: Hemnes Bil AS etablerer servicepunkt for Mercedes-Benz EQ, personbil og varebil. Foto: Nordvik.
Bodø: Hemnes Bil AS etablerer servicepunkt for Mercedes-Benz EQ, personbil og varebil. Foto: Nordvik.

Pressemelding -

Etablerer nytt Mercedes-Benz verksted i Bodø

Mot slutten av 2019 åpner Hemnes Bil AS nytt verksted for Mercedes-Benz i Bodø. Bilforhandleren fra Mo i Rana har lang historie som merkeforhandler og -verksted for Mercedes-Benz, og gleder seg til å utvide tilbudet til Bodø: -Det har vært stor interesse for Mercedes-Benz EQ blant kundene i Salten, og vi gleder oss til å kunne tilby servicepunkt og verksted for EQ, personbil og varebil, forteller Alexander Nordvik. 

EQ er navnet på den nye elbil-serien til Mercedes-Benz. I fjerde kvartal lanseres den første modellen, EQC, som får følge av seks nye EQ-modeller frem mot 2022. -Hemnes Bil er eneste EQ forhandler i regionen og vi ønsker å ivareta kundene på best mulig måte. Derfor er rask etableringen av Mercedes-Benz- og EQ verksted i Bodø høyt prioritert sier Alexander.

Eies av Nordvik Gruppen

Mercedes-Benz forhandleren Hemnes Bil AS eies av Nordvik Gruppen. Konsernet har hovedkontor i Bodø og består av 25 lokale bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. I mars ble det kjent at Nordvik Gruppen var valgt som en av tre strategiske partnere av Bertel O. Steen i Nord-Norge, med mål om å styrke distribusjonen og forhandlernettet i Nord-Norge. Etableringen av Mercedes-Benz verkstedet i Bodø er en del av denne satsingen.

Se også:

Stilling ledig: Ettermarkedsleder – Hemnes Bil avd. Bodø

Stilling ledig: Bilmekaniker/Tekniker – Hemnes Bil avd. Bodø

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge