Gå videre til innhold
Mosjøen og Mo i Rana: Konsernleder Thor Allan Nordvik fra Nordvik Gruppen og Daglig leder Judy Karine Pedersen med Eier Steffen Nervik fra Kåre Nervik Bilforretning AS og Hemnes Bil AS. Foto: Nordvik Gruppen.
Mosjøen og Mo i Rana: Konsernleder Thor Allan Nordvik fra Nordvik Gruppen og Daglig leder Judy Karine Pedersen med Eier Steffen Nervik fra Kåre Nervik Bilforretning AS og Hemnes Bil AS. Foto: Nordvik Gruppen.

Pressemelding -

Nordvik Gruppen styrker sin posisjon på Helgeland

Nordvik Gruppen kjøper bilforhandlerne Kåre Nervik Bilforretning AS i Mosjøen og Hemnes Bil AS i Mo i Rana.

I mars 2019 ble det kjent at Nordvik Gruppen var valgt som en av tre strategiske partnere av Bertel O. Steen i Nord-Norge. Målet med intensjonsavtalen er å styrke distribusjonen og forhandlernettet i Nord, hvor Bertel O. Steen representerer 7 ulike person- og varebilmerker: Mercedes-Benz, Kia, Opel, Peugeot, Citroën, DS og Smart. Nå overtar Nordvik Gruppen bilforhandlerne Kåre Nervik Bilforretning AS og Hemnes Bil AS som tilbyr Mercedes-Benz og Peugeot på Helgeland.

Tror på Helgeland

-Nordvik Gruppen har vært representert med Toyota på Helgeland siden 2001 og ønsker med dette å styrke vår posisjon i framtidens bilmarked. Nå satser vi ytterligere og har stor tro på videre utvikling i regionen, sier konsernleder Thor Allan Nordvik i Nordvik Gruppen.

Konsernet har hovedkontor i Bodø, og består fra før av 20 lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Nordvik Gruppen ble etablert i 1960 og er en solid aktør med lang historie og tradisjon og en sterk lokal tilstedeværelse. På Helgeland har Nordvik Gruppen bilverkstedene Nordvik på Bjerka og Brønnøy Bilskade, samt Toyota forhandlerne Nordvik i Brønnøysund, Mosjøen og Mo i Rana.

-Det viktigste for oss er å legge til rette for at forhandlerne våre driftes godt lokalt. Vi skal bygge videre på den solide grunnmuren til Nordvik fra 1960 og skape gode opplevelser for våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere, sier Thor Allan Nordvik.

I 2018 hadde Hemnes Bil AS 18 medarbeidere og en omsetning på 52 millioner kroner, mens Kåre Nervik Bilforretning AS hadde 9 medarbeidere og en omsetning på 30 millioner kroner. Nordvik Gruppen har i dag 250 medarbeidere og en omsetning på omlag 800 millioner kroner.

 Konsernleder Thor Allan Nordvik fra Nordvik Gruppen og Eier Steffen Nervik fra Kåre Nervik Bilforretning AS og Hemnes Bil AS. Foto: Nordvik Gruppen.

Related links

Emner

Kategorier

Regions____________________________________________________________________________________________

Nordvik består av 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Troms, Nordland og Trøndelag. Vi er Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra flere bilmerker.

Helt siden Nordvik ble etablert i 1960 har vi holdt fast på kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet med produkter og tjenester av høy kvalitet. I dag er vi over 250 dyktige medarbeidere som jobber kontinuerlig for å skape gode opplevelser for våre kunder og samarbeidspartnere.

Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 800 millioner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge