Gå videre til innhold
Fusjoneres: O.P. Fure i Bodø og Hemnes Bil AS i Mosjøen og Mo i Rana endrer navn. Foto: Nordvik Gruppen.
Fusjoneres: O.P. Fure i Bodø og Hemnes Bil AS i Mosjøen og Mo i Rana endrer navn. Foto: Nordvik Gruppen.

Pressemelding -

Hemnes Bil AS og O.P. Fure AS fusjoneres og endrer navn

Bilforhandlerne i Mosjøen, Mo i Rana og Bodø endrer navn til M Nordvik AS.

-Målet er å drifte mer rasjonelt og samle konseptene under en felles merkevare. Vi skal bygge nye muligheter sammen i ett M Nordvik AS, hvor vi er leverandør for Bertel O. Steen sine bilmerker, forteller Alexander Nordvik fra Nordvik Gruppen.

Hemnes Bil AS på Helgeland er i dag forhandler av bilmerkene Mercedes-Benz og Peugeot, mens O.P. Fure AS er forhandler av bilmerkene Opel, Peugeot, Citroën, Suzuki og Isuzu i Bodø. På nyåret etableres også nytt servicepunkt og verksted for Mercedes-Benz på Stormyra i Bodø. Alexander forteller at det har vært stor interesse blant kundene i Salten, og at de gleder seg til å utvide tilbudet i Bodø.

Mosjøen: Hemnes Bil AS (tidligere Kåre Nervik Bilforretning AS) fusjoneres og endrer navn til M Nordvik AS. Foto: Nordvik Gruppen.

Chriss Marken er daglig leder

Chriss Marken, tidligere daglig leder for O.P. Fure overtar som daglig leder for M Nordvik AS. Han skal utvikle bilforhandlerne i tett samarbeid med driftslederne Torkild Wika i Mosjøen og Bjørn Arne Børvik på Mo i Rana. Sammen utgjør trioen et godt team: -Vi står ovenfor en spennende tid, og gleder oss til å bygge nye muligheter sammen.

I 2018 hadde Hemnes Bil AS Mosjøen 9 medarbeidere og en omsetning på 30 millioner kroner, mens Hemnes Bil AS Mo i Rana hadde 18 medarbeidere og en omsetning på 52 millioner kroner. O.P. Fure AS hadde 13 medarbeidere og en omsetning på 62 millioner kroner. 

Kontaktinformasjon:

Alexander Nordvik, Nordvik Gruppen tlf. 909 44 596
Chriss Marken, Daglig leder, M Nordvik AS tlf. 907 50 323

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 930 millioner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS

Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge