Gå videre til innhold
Nye lokaler: Nordvik Gruppen flytter inn i Verkstedveien 1. Foto: Drone Nord AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
Nye lokaler: Nordvik Gruppen flytter inn i Verkstedveien 1. Foto: Drone Nord AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Nordvik Gruppen flytter inn i Bodø Storsenter

Fellesadministrasjonen til Nordvik Gruppen AS med eiere, ledere og fagstøtte flytter inn i nye lokaler i Bodø Storsenter første halvdel av 2023.

I dag holder Nordvik Gruppen til i «Nordvik-bygget» i Stormyrveien 21, ved siden av blant annet Toyota og Lexus:

-Vi stortrives i lokalene våre i Stormyrveien, men flytter for å møte behovene til en stadig voksende organisasjon. Vi ser frem til å bli en del av Bodø Storsenter, og gleder oss til å ønske kollegaer, kunder og samarbeidspartnere velkommen i nye og moderne lokaler, sier Fredrik Nordvik, Konsernsjef i Nordvik Gruppen AS.

Fornøyd: Konsernsjef Fredrik Nordvik fra Nordvik Gruppen. Foto: Drone Nord AS.

Ut på leiemarkedet

Nordvik Gruppen ble eiere av Bodø Storsenter i 2020. Eksterne leietakere er Power, Intunor, Frem og M Nordvik. Innflytningsdato for Nordvik Gruppen forventes å være i utgangen av juni 2023. Dagens lokaler legges nå ut på leiemarkedet.


Flytter ut: Nordvik Gruppen AS flytter ut av Stormyrveien 21. Foto: Drone Nord AS.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge