Gå videre til innhold
Nordvik Gruppen kjøper Bodø Storsenter. Foto: Nordvik Gruppen AS
Nordvik Gruppen kjøper Bodø Storsenter. Foto: Nordvik Gruppen AS

Pressemelding -

Nordvik Gruppen kjøper Bodø Storsenter

Nordvik Gruppen har inngått avtale med eierne av Bodøhuset Eiendom AS om å kjøpe 100 % av aksjene i Bodøhuset Eiendom AS, som eier Bodø Storsenter. Eiendommen består av 11.000 m2 næringsarealer og 4.000 m2 parkeringshus.

Nordvik Gruppen forvalter med dette 33 bygg med i alt 55.500 m² utleiearealer.

Selgerne er fornøyd, dette har vært en veldig god investering sier Roy B. Nilssen, administrerende direktør i Corponor AS. Planen har hele tiden vært å selge senteret.

Transaksjonen er i prosess, og formell overdragelse av selskapet og eiendommen vil bli gjennomført i løpet av noen dager. Betingelsene i avtalen er konfidensiell mellom partene.

For mer informasjon:

Thor Allan Nordvik, Konsernleder Nordvik Gruppen AS, mob. 908 34 853

Roy B. Nilssen, Administrerende direktør Corponor AS, mob. 901 02 333

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom AS. Nordvik driver lokale bilforhandlere og bilverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. I tillegg til brukte biler inngår Toyota, Lexus, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Citroën, Isuzu og Suzuki i porteføljen av nye biler. Nordvik Mobility tilbyr leiebiler og mobilitetstjenester. Nordvik Eiendom driver med kjøp, salg, innleie, utleie og utvikling av eiendommer. Eiendomsporteføljen består i dag av 33 bygg med i alt 55.500 m², som driftes og forvaltes gjennom Nordvik Gruppen sine selskaper.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge