Gå videre til innhold
Bodø: Nordvik Eiendom kjøper Stormyrveien Eiendom AS. Foto: Nordvik Gruppen AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
Bodø: Nordvik Eiendom kjøper Stormyrveien Eiendom AS. Foto: Nordvik Gruppen AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Kjøper naboeiendommen til Bodø Storsenter

Nordvik Eiendom har inngått avtale om kjøp av Stormyrveien Eiendom AS som inneholder Stormyrveien 4-6 i Bodø.

Høsten 2020 overtok Nordvik Eiendom Bodø Storsenter på Stormyra. Nå har de også kjøpt naboeiendommen som ligger vegg i vegg med kjøpesenteret. Eiendommen er på totalt 6.608 m2 med en bygningsmasse på 3525 m2. Den er i dag utleid til bilforretningen Sveins Auto.

Attraktiv beliggenhet

Konserndirektør Eiendom, Paal Skaalsvik er fornøyd med investeringen: -Dette er en eiendom som vi har ønsket oss, med attraktiv beliggenhet midt i Bodøs handelssentrum. Vi gleder oss til å utvikle eiendommen videre og legge til rette for lokal verdiskapning og nye konsepter, sier han.

Nordvik Eiendom overtar eiendommen 1. januar 2023. Det er ikke klart hvem som skal inn i lokalene etter overtakelsen.

Konserndirektør Eiendom: Paal Skaalsvik fra Nordvik Gruppen AS. Foto: Drone Nord AS / Nordvik Gruppen AS.

Om Nordvik Eiendom

Nordvik Eiendom er eiendomsseksjonen i Nordvik Gruppen. Vi driver med kjøp, salg, innleie, utleie, drift og utvikling av eiendommer i Trøndelag, Nordland og Troms.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge