Gå videre til innhold
Ny rolle: Paal Skaalsvik blir Konserndirektør Eiendom i Nordvik Gruppen AS. Foto: Nordvik Gruppen AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
Ny rolle: Paal Skaalsvik blir Konserndirektør Eiendom i Nordvik Gruppen AS. Foto: Nordvik Gruppen AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Paal blir Konserndirektør Eiendom

Nordvik skalerer opp og etablerer eiendom som en ny divisjon i konsernet. Nå får Paal Skaalsvik (57) ny rolle som Konserndirektør Eiendom.

Nordvik Gruppen er et bil- og eiendomskonsern bestående av selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom AS. Eiendomsseksjonen driver med kjøp og salg, leie, drift og utvikling av eiendommer i Trøndelag, Nordland og Troms.

Egen divisjon for eiendom

Paal begynte i Nordvik i 1995 og har de siste 10 årene jobbet som eiendomssjef med ansvar for bedriftens eiendomsportefølje. Nå trer han inn i rollen som konserndirektør eiendom med mål om å styrke satsingen på området: -Vi skalerer opp og etablerer eiendom som en egen divisjon i konsernet. Nordvik Eiendom har tidligere hatt sitt hovedfokus på eget behov i konsernet, nå ønsker vi å nå ut til et større marked, sier Paal. Han gleder seg til å ta fatt i sin nye rolle, og setter pris på å være en del av en bedrift som legger rette til kompetanseutvikling internt i organisasjonen.

Satser på miljø

Nordvik er miljøsertifisert etter den internasjonale ISO 14001-standarden som forplikter dem til et kontinuerlig miljøfokus. Hvert år jobber de med nye tiltak for å forbedre egne miljømål: -Vi har i snitt gjennomført ett nytt byggeprosjekt i året de siste 15 årene. Samtidig har vi lagt betydelige ressurser i å oppgradere eksisterende bygningsmasse for å redusere energiforbruket.

Om Nordvik Eiendom

I Nordvik Eiendom inngår selskapene Nordviksentret Eiendom AS, Nordvik Eiendom AS, Bjerka Næringspark AS, Glomfjord Verkstedbygg AS, Stormyrveien AS, Klubbholmen 2 AS, Holberg Eiendom AS og Bodøhuset Eiendom AS.

Om Nordvik Gruppen

I Nordvik Gruppen er et bil- og eiendomskonsern med hovedkontor i Bodø. De forventer å omsette for 1,5 milliarder kroner og selge rundt 4000 nye og brukte biler i inneværende år. Nordvik Gruppen har 358 medarbeidere og består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Kolvereid, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge