Gå videre til innhold
Ny bilforhandler: Daglig leder Daniel Rise (t.v) og Bilselger Magnus Svendsen (t.h) fra Nordvik CAR AS. Foto: Nordvik Gruppen AS / Drone Nord AS.
Ny bilforhandler: Daglig leder Daniel Rise (t.v) og Bilselger Magnus Svendsen (t.h) fra Nordvik CAR AS. Foto: Nordvik Gruppen AS / Drone Nord AS.

Pressemelding -

Etablerer ny bilbutikk i Bodø

Nordvik CAR satser videre på Suzuki, Isuzu og Maxus i Bodø.

Nordvik Gruppen er i gang med etableringen av en ny bilforhandler i de tidligere salgslokalene til M Nordvik i Rensåsen (tidligere O.P Fure). Her skal de tilby nye Suzuki, Isuzu og Maxus, samt ett bredt utvalg av brukte biler. Vi øker satsingen, forteller Daniel Rise, daglig leder for Nordvik CAR AS. Servicemarkedet for Suzuki, Isuzu og Maxus ivaretas som tidligere av M Nordvik.

Klar for å skape gode opplevelser

Det er like før M Nordvik AS åpner nytt bilhus i Bodø Storsenter. I mellomtiden rigges det klart til en ny bilbutikk i deres tidligere lokaler i Rensåsen. Her står Daniel Rise og Magnus Svendsen klar for å skape gode opplevelser: -Vi gleder oss og er klar for å øke satsingen på Suzuki, Isuzu og Maxus i Bodø. Med et bredt utvalg av produkter og bilmerker som komplementerer hverandre godt, ser vi frem til å møte kundene med både allerede kjente, samt nye modeller, forteller Daniel. Han roser bilimportøren RSA for et godt samarbeid så langt og ser frem til å utvikle dette videre.

Bodø: Bilselger Magnus Svendsen fra Nordvik CAR AS. Foto: Nordvik Gruppen AS / Drone Nord AS.

Populære bilmerker

-Både Isuzu og Suzuki er populære bilmerker i Salten-området. Førstnevnte er nok mest kjent for pickupen D-MAX som nylig ble lansert i ny utgave. Bilen har fått gode tilbakemeldinger i pressen, og er blitt en attraktiv modell både i bedrifts- og privatbilmarkedet.

Suzuki har også lansert flere nyheter, hvor toppmodellen Across Plug-in Hybrid er blitt en favoritt for mange. I tillegg har S-Cross og Vitara nå også blitt tilgjengelig med kombinasjonen hybrid og automatgir. Modellene Swift og Ignis er selvsagt også tilgjengelig med 4x4 -hybrid. Oppsummert tilbys altså nå hele produktspekteret til Suzuki med 4x4 hybrid drivlinje.

Elektriske varebiler

Bilselger Magnus er spent på nykommeren Maxus, og har tro på at elektriske varebiler er kommet for å bli: -Med 7 ulike varianter og mye utstyr til en god pris, er jeg trygg på at vi vil kunne finne en helelektrisk varebil til ethvert behov, forteller han, før han avslutter med at Maxus også har lansert en velutstyrt 7-seter elektrisk familiebil, Maxus Euniq. Denne tilbys også nå som 2-seter varebil for de som også er opptatt av høyt utstyrsnivå og komfort -også i varebilen.

Se video:


Følg oss gjerne på Facebook, Instagram eller Youtube.

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS, M Nordvik AS og Nordvik CAR AS. Konsernet omsetter årlig i underkant av 1 milliard kroner og vil selge rundt 3 000 nye og brukte biler inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge