Gå videre til innhold
Ekspanderer på Helgeland: Daniel Rise fra Nordvik CAR. Foto: Nordvik CAR AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
Ekspanderer på Helgeland: Daniel Rise fra Nordvik CAR. Foto: Nordvik CAR AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

BYD og Isuzu til Mo i Rana

Høsten 2021 åpner Nordvik Gruppen ny bilforretning for Nordvik CAR AS med BYD, Isuzu og bruktbil på Helgeland.

-Vi gleder oss til å komme i gang. Nordvik CAR er et nytt konsept under Nordvik Gruppen som åpnet sin første forhandler i vår. Nå ekspanderer vi ytterligere og etablerer en ny bilbutikk på Helgeland. Dette er et spennende område i vekst, og vi ser frem til å tilby et spennende utvalg av produkter fra bilmerker som komplementerer hverandre godt, sier Daniel Rise, daglig leder for Nordvik CAR AS.

Velkjent pickup

Isuzu er mest kjent for pickupen D-MAX som nylig ble lansert i en ny og velutstyrt utgave. Den populære bilen er en attraktiv bil i bedriftsmarkedet, og Daniel tror det vil bli full klaff også på Mo: -Det har vært stor interesse for D-MAX blant kundene på Helgeland, og vi gleder oss til å kunne tilby biler for rask levering.

Kommer til Mo i Rana: Isuzu D-MAX. Foto: Nordvik CAR AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Helelektrisk SUV

BYD er et ferskt bilmerke i Norge og ble lansert her i 2020. På verdens basis er de derimot ingen nykommer, og inntil nylig var de verdens største produsent av elektriske biler. Siste bil i porteføljen er BYD Tang, en helelektrisk og romslig SUV. Familiebilen har lang rekkevidde, syv seter, 4x4 og mulighet for både tilhenger og takstativ.

På sikt vil man også finne et bredt utvalg av brukte biler fra flere bilmerker.

BYD Tang. Foto: BYD Norge. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Søker etter salgsansvarlig

Åpningsdato er fortsatt ikke satt, men Daniel satser på at den nye butikken vil være klar for åpning i løpet av høsten: -Akkurat nå jobber vi med å lande de siste detaljene hvor vi blant annet har gått ut med stillingsutlysning og håper å få på plass en salgsansvarlig i løpet av kort tid. Her er vi på jakt etter en dyktig kollega med stort kontaktnett som ønsker å være med fra start og sette sitt preg på en ny oppstartet forhandler.

  Related links

  Emner

  Kategorier

  Regions


  I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet forventer å omsette i underkant av 1,5 milliarder kroner og selge rundt 3900 nye og brukte biler i inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

  Kontakter

  June Karine Pedersen

  June Karine Pedersen

  Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

  Relatert innhold

  Vi lever for å skape gode opplevelser

  Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

  Nordvik Gruppen AS
  Verkstedveien 1
  8008 Bodø
  Norge