Gå videre til innhold
Mo i Rana: Darius Sileikis skal lede Nordvik CAR Mo i Rana i Ranenget 1. Foto: Nordvik CAR AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
Mo i Rana: Darius Sileikis skal lede Nordvik CAR Mo i Rana i Ranenget 1. Foto: Nordvik CAR AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Ny daglig leder i Mo i Rana

Høsten 2021 etablerte Nordvik CAR bilforretning med BYD, Isuzu og bruktbil i Ranenget 1. Nå er Darius Sileikis (42) ansatt som daglig leder for avdelingen.

Darius er utdannet transportingeniør og har lang erfaring fra bilbransjen. Siden 2017 har han jobbet som master tekniker for en lokal bilforhandler i Mo i Rana. Nå er han klar for nye muligheter hos Nordvik.

Anerkjente bilmerker

-Det er veldig spennende. Nordvik har lang tradisjon på Helgeland, og jeg gleder meg til å ta del i nysatsningen og representere anerkjente bilmerker som BYD og Isuzu, sier Darius.

Fornøyd: Darius Sileikis tar del i nysatsningen i Ranenget 1. Foto: Drone Nord AS.

Utvider teamet

Daglig leder i Nordvik CAR AS, Daniel Rise er glad for å ha Darius med på laget: -Darius har tatt utfordringen på strak arm, og vi er veldig glade for at han ønsker å satse videre sammen med oss. Han har lang erfaring og har en teknisk bakgrunn som kommer godt med i hans nye rolle, samtidig er han en trivelig kollega som vi trives godt sammen med, sier Daniel. Han legger til at de allerede er i gang med å rekruttere flere medarbeidere til den nye forhandleren, hvor de akkurat har gått ut med utlysning etter kunderådgiver med logistikkansvar.

Klar for prøvekjøring: Nykommeren BYD Atto3 og BYD Tang SUV. Foto: Drone Nord.

Starter med lansering

Isuzu er aktuell med sin solide pickup, D-MAX som er kjent for unik fremkommelighet og robuste egenskaper. BYD ble lansert i Norge i 2020, men på verdensbasis er det kinesiske bilmerket ingen nykommer. BYD er blant verdens største bilprodusenter av elektriske kjøretøy. -Vi har hatt en kjempegod respons, og har levert flere nye biler fra BYD den siste tiden. I tillegg til den elektriske varebilen BYD T3 og familiebilen BYD Tang som er en helelektrisk SUV, er vi nå i gang med lanseringen av hele to nye modeller som leveres allerede før nyttår. Familiebilen BYD Atto3 er akkurat ankommet, og vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra kunder som er fornøyd med bilens egenskaper. Premium sedanen, BYD Han ventes inn allerede om noen få uker, så her er det mye å glede seg til, forteller Daniel.

Elektrisk familiebil: BYD Tang SUV. Foto: Drone Nord AS.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge