Gå videre til innhold
Nytt lederteam: Sigrid Fagerbakk går inn som ny regionleder for Helgeland. Her sammen med Marius Mastervik som overtar rollen som driftsleder for Nordvik Mosjøen. Foto: Nordvik.
Nytt lederteam: Sigrid Fagerbakk går inn som ny regionleder for Helgeland. Her sammen med Marius Mastervik som overtar rollen som driftsleder for Nordvik Mosjøen. Foto: Nordvik.

Pressemelding -

Hun blir regionleder for Helgeland

Sigrid Fagerbakk (50) fra Mosjøen blir ny regionleder for Nordvik sine forhandlere i Brønnøysund, Bjerka, Mo i Rana og Mosjøen.

-Sigrid har levert gode resultater som driftsleder for Nordvik Mosjøen. Gjennom flere år har hun bidratt positivt for bedriftens kultur og resultater. Vi er takknemlig for at hun ønsker å satse videre med sin solide kompetanse og erfaring, forteller daglig leder i Nordvik, Christian Nordvik.

Regionlederteamet i Nordvik består i dag av fem regionledere som har ansvaret for totalt 20 av bedriftens avdelinger og datterselskaper i Troms, Nordland og Trøndelag. Som regionleder får Sigrid ansvaret for koordinering og tilrettelegging av bedriftens satsing i Brønnøysund, Bjerka, Mo i Rana og Mosjøen.

Ny regionleder for Helgeland: Sigrid Fagerbakk fra Mosjøen. Foto: Nordvik.

Lang erfaring

Sigrid har lang fartstid i Nordvik og Toyota. Hun startet å jobbe for Bilcentrum i 2000, og ble med videre da Nordvik kjøpte Toyota forhandleren i 2001. De siste årene har hun jobbet som teamleder og driftsleder, før hun nå går inn i stillingen som ny regionleder. -Det er klart jeg gleder meg. Som driftsleder har jeg hatt et godt samarbeid med forhandlerne som jeg nå får ansvaret for og det skal bli veldig spennende å komme enda tettere på, forteller hun.

Marius Mastervik blir ny driftsleder

Sigrid tiltrer stillingen 1. april og Marius Mastervik (44) blir ny driftsleder i Mosjøen. Marius har flere års erfaring som kunderådgiver i Nordvik og vil bidra til å utvikle forhandleren videre.

-For oss er det viktig å legge til rette for kompetanseutvikling internt i organisasjonen. Nordvik skal være en arbeidsplass hvor man får muligheten til å utvikle seg i trå med organisasjonen og bidra til å skape positive opplevelser for både kunder, kolleger og samarbeidspartnere, avslutter Sigrid. 

Ny driftsleder: Marius Mastervik blir driftsleder i Mosjøen. Foto: Nordvik.

Related links

Emner

Regions


__________________________________________________________________________________________

Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Fauske, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge