Gå videre til innhold
Mosjøen: Kåre Nervik Bilforretning AS blir Hemnes Bil AS. Foto: Nordvik Gruppen.
Mosjøen: Kåre Nervik Bilforretning AS blir Hemnes Bil AS. Foto: Nordvik Gruppen.

Pressemelding -

Kåre Nervik Bilforretning AS skifter navn

1.november fusjoneres Kåre Nervik Bilforretning AS inn i Hemnes Bil AS. Bilforhandleren og -verkstedet i Mosjøen som er forhandler av Mercedes-Benz og Peugeot bytter nå navn til Hemnes Bil AS. -Målet er å drifte mer rasjonelt og samle konseptene, forteller Chriss Marken.

Hemnes Bil AS eies av Nordvik Gruppen som består av bilforhandlere og bilverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms.

Chriss Marken blir ny daglig leder

Samtidig med fusjonen gjør bedriften tilpasninger i ledelsen for å forberede seg til fremtidens bilmarked. Tidligere Daglig leder, Judy Karine Pedersen går nå inn i rollen som Økonomisjef, mens Chriss Marken fra Bodø overtar som Daglig leder. Marken har lang fartstid i bilbransjen og startet sin yrkeskarriere som i O.P. Fure hvor han i dag er deleier og daglig leder.

I 2018 hadde Hemnes Bil AS 18 medarbeidere og en omsetning på 52 millioner kroner, mens Kåre Nervik Bilforretning AS hadde 9 medarbeidere og en omsetning på 30 millioner kroner.

Ny leder: Chriss Marken. Foto: Nordvik Gruppen.

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS, O.P. Fure AS, Kåre Nervik Bilforretning AS og Hemnes Bil AS.

Nordvik med døtre eies av Nordvik Gruppen og består av 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms.

Nordvik Mobility tilbyr leiebiler og mobilitettjenester.

Nordvik Eiendom driver med kjøp, salg, innleie, utleie og utvikling av eiendommer. Eiendomsporteføljen vår består i dag av 26 bygg som driftes og forvaltes gjennom våre selskaper.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge